Malo OC-a....![]()
Bravo Miki, samo '*** si mu kevu sa tom voltazom, probajte to malo da smanjis tu voltazu!![]()
Bravo Miki, samo '*** si mu kevu sa tom voltazom, probajte to malo da smanjis tu voltazu!![]()
meni za vcore pokazuje 1.22v kao def. i sa takvom voltazom prolazi LinX na 3Ghz, preko nisam ni probao, a tem. sa TX3 i otvorenim kucistem max 43c, moram danas da se poigram sa setovanjem da vidim gde je maksimum za def. vcore.
E da posle otkljucavanja ,rane u deneb ,prilikom restarta sistema Tj. kompa ili samo kasenja kompa, cujem KLIK,sto nije slucaj kad je procesor zakljucan kao 425 X3. cudan trip!!
mala moja, ja sam postar!
opasna je to fela...
nego, evo skrina b25 x4 pri kraju 24kruga liknsa , 1.2v , 41'c u ful loadu. default takt.
koliko bi jos mogo da ga andervoltujem ? / treba da ga stavi u htpc kuciste, i moracu da vratim box kuler. zato /
Evo stigao meni jedan CACYC X3 425. Samo još memorija da stigne, pa ću da sastavljam i otključavam. Wish me luck! :banana:
moj je cacyc takodje ... soprostenjem .
da vidimo koja revizija trazi manje napona.
koliko bi jos mogo da ga andervoltujem ? / treba da ga stavi u htpc kuciste, i moracu da vratim box kuler. zato /
Evo, da vam chika Prostreet otkrije tajnu za proveru stabilnosti, GTA 4 tu ako radi sat-dva, ne treba ni Linx ni Prime da se pusta! Nemaju sta da traze pored GTA 4.
Onaj box je nedovoljan za X4, pa koliko god ga undervoltovao.
Tako sam i otkrio da mi za 3GHz treba 1.225v.
Za hladjenje predlazem: CM Vortex, Xigmatec Apachi, Scythe Schuriken
Mozda bi ti u to kuciste stao i HyperTX3 kuler...
alal vera za 3ghz na 1.225v !
hyperTX3 ne bi upasovao nikako, visok je oko14cm, opet mnogo.
nego, beagle, mislim da taj xigmatek apache uopste nije za quadove.
koliko se secam , veoma je lose ocenjen na nekim sajtovima.
scythea shuriken nema uopste, a cm vortex752 je jedva malo bolji od boxa.
inace se stvarno greje na boxu :S: cvok...cvok...cvok...
/ - ako neko ima nesto pgodno, moze odmak menjanje za ovog titana sa slike iza /
Hehehe, dobar je i taj rezultat na 3ghz, ali sta kazes na ovaj Lepi Kokane!?
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2023142&postcount=7
U pravu si za taj Xigmatek Apache, lepo izgleda, ali hladi maltene losije od boxa.
Neki Zalman iz starije garde kada bi uspeo da nahvata???
Hehehe, dobar je i taj rezultat na 3ghz, ali sta kazes na ovaj Lepi Kokane!?
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2023142&postcount=7
/ - ako neko ima nesto pgodno, moze odmak menjanje za ovog titana sa slike iza /
Ja sto vise gledam u ovaj tvoj rezultat, pitam se ko je "ludji"; ti ili CPU:d
![]()
BTW: Apache sam preporucio na osnovu dimenzija, i zato sto lici na legendarni CNPS-7000, ne znam puno o tom kuleru... Izgleda da Xigmatek nije Zalman :d
Za druge stvari mogu da ti odam priznanje, ali ocigledno je da su ti kuleri nepoznanica, taj box sto mu predlazes je jedan od najgorih box kulera ikada napravljenih, cak je i ovaj box sa X3 za klasu bolji od njega, sigurno nije gori.![]()
Za druge stvari mogu da ti odam priznanje, ali ocigledno je da su ti kuleri nepoznanica, taj box sto mu predlazes je jedan od najgorih box kulera ikada napravljenih, cak je i ovaj box sa X3 za klasu bolji od njega, sigurno nije gori.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari