Ovo prolazi bez problema.
Vidjet cu hoce li memorija htjeti vise, posto je u pitanju jeftina apacer (kupljena pre godinu dana i placena smijesnih 1200 dinara po modulu od 2 GB).
Previdio sam to da imas "heliodrom" :dOk.
Duvaju 2 x 12-ke na geminiu.
Pusti memoriju, sta ce ti vise!?
Povecavaj FSB a memoriju drzi u granicama 800-900MHz.
Ploca ima 125W CPU support naponsku pa neka nesto duva preko nje kada budes trazio max. klokove
off: Joj evo moje buduce ljubimice :banana:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3272
kad tu plocu kupis bices mi najbolji drug i da mi das krug)
Bravo, odlično vam ide ovo, svaka čast, i ja bih tako... Elem, zato vas kojima je uspelo otključavanje i pitam: kada na procesoru piše CADAC AD u pitanju je Propus, a kada piše AACYC AC, to je ono što se traži, tj. Deneb? I još nešto, da li ste se sreli sa nekim X3/X4 sa Deneb jezgrom kojem nije uspelo otključavanje L3?
Evo ga jos jedan quattro sveze otkljucan, za sada jos na default-u
Sutra mora da zalegne neko bolje napajanje i ...
Evo, novi quattro posle 50 minuta linxa.
Probao sam i malo da ga kloknem ali ubogi thermal master nedozvoljava, a novo napajanje nestigoh da kupim danas
Evo i moj x3 435 se otkljucao (valjda je ovo propus, bez l3 cash-a). Pustio sam linx pola sata i proslo je bez greske. Videcu danas da pustim malo duze.
Samo mi nije jasno zasto je napon tako visok u odnosu na vase procesore?
Tebi CPU-Z procesor detektuje kao Deneb.
Pusti to, vidiš da nema L3 keša?
Sve zavisi od sledeće verzije CPU-Z-a ili da nam čovek pročita oznaku sa procesora?![]()
Add CPU Core Control option
Fix USB keyboard compatibility
Support EuP Lot 6 function (for rev 1.1 only)
To pise na sajtu. Sta je CPU Core Control option?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari