nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Niti u deo foruma za glasine niti u temi za Intel :d
Ryzen baguje izgleda samo kod intel fb koji ga nemaju.
Niti u deo foruma za glasine niti u temi za Intel :d
Svakako nameravam da sastavim jedan 1700 za sto manje para i da je mini itx, cim izadju ploce. Moze se napraviti odlicna prenosna masina za ljude koji cesto putuju i menjaju radno mesto.
Počela preventivna dehajpizacija R5
Pa da evo gledam bas na Amd redditu jos testova sa brzom memorijom posle zadnjeg win updejta.
![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Počela preventivna dehajpizacija R5
Ima cela tema na Amd redditu o tome ne znam da li smem da linkujem da ne krsim pravilnik slucajno?Da ima izvor te slike, liči na youtube, i da li ima poređenje pre i posle ažuriranja windowsa?
Ryzen 5, u stvari škart Ryzen 7
Pogledajte prilog 225565
http://www.legitreviews.com/amd-ryzen-5-cores-are-disabled-in-symmetrical-pairs_192827
Skupa investicija, 189$ za 1500x.
Imas li uopste ideju odakle i5 7600K? Skart od i7 7700K!Ryzen 5, u stvari škart Ryzen 7
Pa onda povrh toga još i binovanje.Imas li uopste ideju odakle i5 7600K? Skart od i7 7700K!
Imas li uopste ideju odakle non-K modeli?
Sasvim uobicajena procedura CPU proizvodjaca vec deceniju i vise.
Zato pre nego postujes neku slicnu glupost, malo se informisi.
Imas li uopste ideju odakle i5 7600K? Skart od i7 7700K!
Imas li uopste ideju odakle non-K modeli?
Sasvim uobicajena procedura CPU proizvodjaca vec deceniju i vise.
Zato pre nego postujes neku slicnu glupost, malo se informisi.
i naravno bolje performanse.
Gde sam napisao da nije, niti sam spomenuo Intel, tako malo iskuliraj i pročitaj post do kraja! Poenta je cena Ryzen 5, bolje ću kupiti i5 procesor osakaćenim HT, nego nego neki sa 4 osakaćena jezgra, po istoj ceni, i naravno bolje performanse.
Mene najvise zanimaju gaming perf. 1600X vs 7700K u 1440p sa GTX1080. Sto se tice multitaskinga, on bi trebao biti mnogo bolji na 1600X...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari