nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Niti u deo foruma za glasine niti u temi za Intel :d

Ryzen baguje izgleda samo kod intel fb koji ga nemaju.
Niti u deo foruma za glasine niti u temi za Intel :d
Svakako nameravam da sastavim jedan 1700 za sto manje para i da je mini itx, cim izadju ploce. Moze se napraviti odlicna prenosna masina za ljude koji cesto putuju i menjaju radno mesto.
Počela preventivna dehajpizacija R5
Pa da evo gledam bas na Amd redditu jos testova sa brzom memorijom posle zadnjeg win updejta.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Počela preventivna dehajpizacija R5

Ima cela tema na Amd redditu o tome ne znam da li smem da linkujem da ne krsim pravilnik slucajno?Da ima izvor te slike, liči na youtube, i da li ima poređenje pre i posle ažuriranja windowsa?
Ryzen 5, u stvari škart Ryzen 7
Pogledajte prilog 225565
http://www.legitreviews.com/amd-ryzen-5-cores-are-disabled-in-symmetrical-pairs_192827
Skupa investicija, 189$ za 1500x.
Imas li uopste ideju odakle i5 7600K? Skart od i7 7700K!Ryzen 5, u stvari škart Ryzen 7
Pa onda povrh toga još i binovanje.Imas li uopste ideju odakle i5 7600K? Skart od i7 7700K!
Imas li uopste ideju odakle non-K modeli?
Sasvim uobicajena procedura CPU proizvodjaca vec deceniju i vise.
Zato pre nego postujes neku slicnu glupost, malo se informisi.
Imas li uopste ideju odakle i5 7600K? Skart od i7 7700K!
Imas li uopste ideju odakle non-K modeli?
Sasvim uobicajena procedura CPU proizvodjaca vec deceniju i vise.
Zato pre nego postujes neku slicnu glupost, malo se informisi.
i naravno bolje performanse.
Gde sam napisao da nije, niti sam spomenuo Intel, tako malo iskuliraj i pročitaj post do kraja! Poenta je cena Ryzen 5, bolje ću kupiti i5 procesor osakaćenim HT, nego nego neki sa 4 osakaćena jezgra, po istoj ceni, i naravno bolje performanse.
Mene najvise zanimaju gaming perf. 1600X vs 7700K u 1440p sa GTX1080. Sto se tice multitaskinga, on bi trebao biti mnogo bolji na 1600X...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari