***, treba biti malo realan (ne kažem da ti nisi) i sagledati stvari iz pravog uglaMoguce da je prisutno na svim verzijama kojih nema vise na sajtu tj koje su sklonili, jer su sklonjeni s razlogom.Na Asus mislim bar.Ako gledas hronoloski prvi primerci paljenja 7xxx serije je bio pre dva meseca cini mi se, bar na ovakav nacin.Ispada da je ovo tek sad nulti bios ovaj zadnji sa ispravkama 😂 Dal da se smejem ili da placem, sto smo beta testeri...
7700x i asus tuf b650Koji procesor imaš?
Kako izbace novi, tako obrisu par dana stariji (X670 ploca, bez E)Asus počeo da izbacuje po bios na dan, nisu normalni.
I Gigabyte radi isto. Pratim za jednu ploču, pa vidim kako se svakih par dana menja situacija.Kako izbace novi, tako obrisu par dana stariji (X670 ploca, bez E)
Da..cmo je sacuvan profil za podesavanja BIOSa?
Steve je reprodukovao problem bez ikakvog OCa i nestrucnog koriscenja, tako da "nekompetentan korisnik" ne pije vodu. Ovo je moglo svakom da se desi.A sam Stiv i svi drugi su nahvalili X3D procesore, jahali ih i iživljavali se na njima i nikakav problem, samo mi ne ide u glavu zašto se toliko hvataju nečega što je uradio neko očigledno nekompetentan da bude "early adopter".
Jer nisu izgoreli dok su testirali. Ne znam zašto braniš ovde AMD za nešto što je očigledno njihova krivica, i sami kažu da jeste.A sam Stiv i svi drugi su nahvalili X3D procesore, jahali ih i iživljavali se na njima i nikakav problem, samo mi ne ide u glavu zašto se toliko hvataju nečega što je uradio neko očigledno nekompetentan da bude "early adopter".
Da li se tebi i mnogima ovde desilo da kupiš nešto novo, a da ne koristiš, na primer, HW Info i druge programe za monitoring?? Čak i meni, malkice naprednijem amateru tako nešto ne bi palo na pamet. A to da je izašao i da se procesor zapalio tek tako mi je potpuno besmisleno. Ma šta da je Stiv rekao, samo je pokazao da je tako nešto nemoguće bez čeprkanja.Steve je reprodukovao problem bez ikakvog OCa i nestrucnog koriscenja, tako da "nekompetentan korisnik" ne pije vodu. Ovo je moglo svakom da se desi.
Nemam ja koga i šta da branim, još manje zašto jer nisam nikakav fanboy, da su AMD i ostali zabrljali jesu, ali me nervira to "pravljenje sumanutog slona od mušice". Zar niko ne shvata da je prodato minimum pola miliona AMD procesora i AMD matičnih i da se u tih minimum 500.000 javilo troje ljudi sa problemima??? Pa, ovde na forumu imaš dosta ljudi sa novim AMD procesorima i pločama i niko nema problem.Jer nisu izgoreli dok su testirali. Ne znam zašto braniš ovde AMD za nešto što je očigledno njihova krivica, i sami kažu da jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari