Занима ме зашто Crucial систем пријављује каоuzmi Crucial, mozes da ugasis temu tamo...![]()
Micron Technology ?
Занима ме зашто Crucial систем пријављује каоuzmi Crucial, mozes da ugasis temu tamo...![]()
Novi rezultati sa Kraken Z63 hladjenjem. Veći TDP ima sa AIO nego sa low profile kulerom. Ryzen 5 5600 PBO / -15 All Core / 4.65GHz@Gulftown @danilo989
Završio sam testiranje, baš traje... 😂 🙄 😟 Bolji su single i multi score rezultati.
Ovo su rezultati:
Core 0: -30
Core 1: -30
Core 2: -30
Core 3: -38
Core 4: -23
Core 5: -23
Da li treba još nešto da podesim u BIOSU? Ili je to sve?
Pogledajte prilog 357513
Pogledajte prilog 357514
Pogledajte prilog 357515
Pogledajte prilog 357516
Pogledajte prilog 357517
Pogledajte prilog 357513
Pogledajte prilog 357514
Pogledajte prilog 357532
Pogledajte prilog 357535
Pogledajte prilog 357533
Pogledajte prilog 357534
Novi rezultati sa Kraken Z63 hladjenjem. Veći TDP ima sa AIO nego sa low profile kulerom. Ryzen 5 5600 PBO / -15 All Core / 4.65GHz
Što se tiče temperatura, drastično su pale. Valorant sa low profile 70C a sa AIO neverovatnih 50C. Prime95 isto velika razlika 87C/73C.
Pogledajte prilog 369361
Verovatno je u pitanju procesor bez kutije i hladnjaka. Sam procesor je isti, pakovanje je drugačije.sta znaci kada je procesor oem, nasao sam drugaru 5600x za mali novac ali u opisu pise oem. Je l radi on normalno? Citao sam nesto o zakljucavanju amd procesora u oem konfiguracijama ali moguce da gresim
Pogledaj koji je PPT/TDC/EDC u Hwinfo tj potrosnja tokom CB23. Neke maticne uklone fabricka ogranicenja po defaultu pa zato.Ja držim -30 all core, meni je rezultat u CB23 dosta bolji iz nekog razloga. Jel si stavio +200 offset?
sta znaci kada je procesor oem, nasao sam drugaru 5600x za mali novac ali u opisu pise oem. Je l radi on normalno? Citao sam nesto o zakljucavanju amd procesora u oem konfiguracijama ali moguce da gresim
Da, +200 offset. Stabilan ti je na -30 all core? To tek može da se vidi pomoću core cycle, cinebench ne jer je “blag”. Mogu da probam da stavim i ja n -30 pa da vidim score.Ja držim -30 all core, meni je rezultat u CB23 dosta bolji iz nekog razloga. Jel si stavio +200 offset?
Poslednja verzija BIOSa. Probao sam i preko te aplikacije, ista priča. Testirao sam preko Prime95 i tu kao EDC ide na 66 ali i to je malo...@m1k1 Čudno, nemam iskustva sa ASUS BIOSom, pa ne mogu reći jel neki bag u pitanju. Koju verziju BIOSa koristiš?
Probaj preko ove aplikacije da promeniš limite. Ne moraš se cimati sa podešavanjima u BIOSu već može on-the-fly iz Windowsa
Opravio sam ga!Okači screenshot kako izgleda Limits tab te aplikacije. Okaci i screenshot opcije Monitor u Limits tabu dok CB23 renderuje u pozadini.
Jesi imao instaliran Ryzen Master nekad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari