Šta je novo?

AMD RX 9000 / RDNA 4

Stigla Pure, Samsung memorija, za sad deluje tiho i odlicno ovako sto sam izvrteo testove. Skidam Battlefield 6 pa cemo da se igramo ovih dana. :D

Imam spojen HDMI kabl do TV, koji sam ukljucio u 9060 XT, medjutim kako ga ukljucim desi se kompletan freeze grafike i racunara. Koriscen kabl ranije, probao na macbooku, radi bez greske. Da li moze biti do nekog podesavanja ili je defektna grafa?

Do uzemljenja moze biti (ili nulovanja) ili napona koji dolazi preko koaksialnog ako imas BAS kablovsku a ne IPTV. Probaj TV da stavis na isti produzni/uticnicu kao komp i bez drugih uredjaja ili koaksijalca (ako ga uopste ima), samo za test. Ako tad radi, zeza te struja; ako i tad ne radi, mozda je grafika (obzirom da isti kabl i isti TV rade na drugim uredjajima).

Poslednja izmena:
Nece to biti neki posebni zahtevi, jer mora da radi i na trenutnim konzolama.

Uspeo sam da naFatam jednu SAPPHIRE Pulse RX 9070 za 460e za Black Friday, utici kad stigne, moram je proveriti pre slanja za Srbiju.

Do uzemljenja moze biti (ili nulovanja) ili napona koji dolazi preko koaksialnog ako imas BAS kablovsku a ne IPTV. Probaj TV da stavis na isti produzni/uticnicu kao komp i bez drugih uredjaja ili koaksijalca (ako ga uopste ima), samo za test. Ako tad radi, zeza te struja; ako i tad ne radi, mozda je grafika (obzirom da isti kabl i isti TV rade na drugim uredjajima).
Hvala, probao i to ali nije napravilo razliku.
Na kraju probao port na TV koji je 120Hz i na njemu radi sve normalno, doduse doupsta rezolucije 2k120 i 4k60 jer HDMI kabl nije 2.1 vec 2.0, budala kupio pogresan.
Na drugom portu koji je 144Hz mi se zakuca komp i restartuje, nije nemoguce ni da TV pravi neki problem, no nije ni toliko bitno, garancija je svakako tu.

Vec duze od mesec dana neki novinari sa zapada upozoravaju da, ukoliko planirate kupovinu bilo kakve graficke karte ili sklapanje konfiguracije, kupujete odmah, da nece biti jeftinije.

Upravo pazario jos jednu Sapphire Pulse RX 9070, nek se nadje, 540e.

meni bolje 540e da se nadje :)

Nazad
Vrh Dno