Šta je novo?

AMD RX 9000 / RDNA 4

Generalno, cela RX 9000 serija je sada dosta povoljnija od onog što nVidia nudi, AMD konačno rešio da unormali ponudu. Ja se bio zaleteo da kupim karticu brzo nakon launch-a, poučen ranijim iskustvom sam se plašio da će posle poskupeti. Na kraju se ispostavilo da nije bilo potrebe za tim, maloprodajne cene su sada sasvim pristojne.

Pa dobro, ali dobrih pola godine nije bilo tako, a i nije tako kod nas, USA je druga priča.. ali kad gledaš USA cene, zaista moraš da budeš izuzetno neinformisan pa da kupiš nVidiu ako nije 5090. Sve ostalo trenutno kod AMD-a daje daleko više za uložen novac.

Jel se desava nekom reboot nakon budjenja iz sleep moda? Desilo mi se na oba ssda, win10 i win11, poslednji drajver 25.10.2

Probacu i prethodni drajver sutra

Kad je izasla rx9070xt uzeo je i koristio mesec dva i radila je normalno.

Merkam vec dugo 9060XT 16GB da zamenim 5700XT, izleteo mi neki kupon za Ananas pa sam na kraju i uzeo Sapphire Pure verziju za 45k, racunam bolje nego 350e preko KP, ovako imam i garanciju a mogu i da je vratim ako bude imala coil whine ili nesto slicno..
Pisem utiske cim je dostave ovih dana

I ja sam uzeo rx9060xt za 45k ali pulse model. Hladna, sve super. Osim par ovih restarta 😄

Kakvo je stanje sa coil whine na Sapphire rx 9060xt pulse/pure? vidim poneke komentare na netu koji se zale na isti kod tih karti.

Nazad
Vrh Dno