Proveri u atomu, tamo uzeo pre 5 dana mozda pulse model, 45k dinNajradije bih uzeo Pulse ili Pure ali ih nema.
Da li je neko uzimao skoro na KP, koje su cene za Sapphire?
Ma znam, ne mora full detalji a može i FSR neki.slabo ce to biti za gta6 1440p full details.
I to znam nego gledam da mu zamenim RX5700 mada iskreno njemu to ok radi za CS2 koji najviše igra tako da verovatno i neću sad ništa da diram pa kad najave GTA VI i zahteve onda da se ide na upgrade.ne kupuje se sad kartica za igru koja izlazi za 2 god na pc.
cena brutalna, gde si je nab'o za tu cenu?Uspeo sam da naFatam jednu SAPPHIRE Pulse RX 9070 za 460e za Black Friday, utici kad stigne, moram je proveriti pre slanja za Srbiju.
Hvala, probao i to ali nije napravilo razliku.Do uzemljenja moze biti (ili nulovanja) ili napona koji dolazi preko koaksialnog ako imas BAS kablovsku a ne IPTV. Probaj TV da stavis na isti produzni/uticnicu kao komp i bez drugih uredjaja ili koaksijalca (ako ga uopste ima), samo za test. Ako tad radi, zeza te struja; ako i tad ne radi, mozda je grafika (obzirom da isti kabl i isti TV rade na drugim uredjajima).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari