- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
R u serious? 😂
Al prognoziraju potrošnju 26x W. Taman posla da stave 265W, pa da im neko prigovara da su promašili, ako bude 260W ili 269W
znaci msrp oko 550$, skupo, nvidia pobedila opet![]()
Na Filipinima izlistana za 530$, a ako nesto slicno bude ovoj ceni od 1000e, pa pa, i ko ima te pare ce uzeti Nvidia graficku![]()
AMD's Radeon RX 9070 GPUs Get Listed At Spanish Retailer; Revealing Details About Gigabyte AIB Models
AMD's Radeon RX 9070 GPUs have now surfaced online at a Spanish retailer, revealing GPU specifications along with details of the AIB models.wccftech.com
Znaci RT bolji nego na 7900XTX, nisam ovekivao toliki skok u RT perf.
To su i tamo u komentarima konstatovali, tako da ovi rezultati makar u smislu podešavanja nisu baš tačni u odnosu na napisano...4080 u 1080p sa Path trecing daje nesto malo preko 50fps, a nikako 100fps. Nesto nije u redu sa tim "testom". Bice da tu Path tracing nije ni bio ON.
nesto te procenat zastupljenosti na trzistu grafickih demantujeJa uzimam ovo 1/1.
Sigurno ce biti bolja kupovina od nvidia a tako je vec godinama.
Kad bi svi kupovali prema najboljem odnosu cena/kvalitet, prodavali bi se samo Škoda i Xiaominesto te procenat zastupljenosti na trzistu grafickih demantuje
Pa ne piše Path tracing. Pitanje je kakva su podešavanja, pod uslovom da su ovi brojevi zaista tačni. Npr. u Computerbase raytracing testu, rezultati ove dve karte su značajno bolji, mada ni tamo nema informacija o detaljnim postavkama.4080 u 1080p sa Path trecing daje nesto malo preko 50fps, a nikako 100fps. Nesto nije u redu sa tim "testom". Bice da tu Path tracing nije ni bio ON.
Više je ljudi videlo jetija nego laptopove sa mid/high-end AMD grafičkim kartama. S obzirom na to da su na CES-u najavili Strix Halo procesore sa 32/40 CU grafikama, mada i dalje RDNA3.5, ne verujem da će se mnogo cimati sa mobilnom verzijom Navi48 čipa.Da li ce biti verzije za laptop tipa RX 9060M i RX 9070M?
Imao sam u posedu razne laptopove sa amd grafickama.RX 5600M, RX 6600M 8GB, RX 6700M 10GB, RX 6800M 12GB, RX 7600S/ 7700S i jos da dodjem do RX 7900M 16GB i kompletirao sam listu. Mislim da ce izbaciti za mid range tipa RX 9060M/S.Kad bi svi kupovali prema najboljem odnosu cena/kvalitet, prodavali bi se samo Škoda i Xiaomi
Pa ne piše Path tracing. Pitanje je kakva su podešavanja, pod uslovom da su ovi brojevi zaista tačni. Npr. u Computerbase raytracing testu, rezultati ove dve karte su značajno bolji, mada ni tamo nema informacija o detaljnim postavkama.
Više je ljudi videlo jetija nego laptopove sa mid/high-end AMD grafičkim kartama. S obzirom na to da su na CES-u najavili Strix Halo procesore sa 32/40 CU grafikama, mada i dalje RDNA3.5, ne verujem da će se mnogo cimati sa mobilnom verzijom Navi48 čipa.
Samo su stavili rešetku na stari model 7900XTX...Ne znam da li ste obratili paznju na ovu Sapphire kartu, ali meni stvarno izgleda predobro. Najlepsa definitivno od svih predstavljenih.
Pogledajte prilog 475904
I da bude 700 evra kod komsija, opet ce da bude bolja od 5070 za iste pare.Ma sad ispada najbolja karta ikada. Moze ako kosta 499$. Ako mi stave cenu 999$, no no!
i opet ce 5070 da se prodaje bolje.I da bude 700 evra kod komsija, opet ce da bude bolja od 5070 za iste pare.
Nazalost hoce, jer je Nvidia. A i nije dzabe Nvidia bacila medijsku udicu da sa 5070 dobijate 4090 fazon, znaju oni da 9070 XT vreba iza ugla.i opet ce 5070 da se prodaje bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari