- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
R u serious? 😂
Al prognoziraju potrošnju 26x W. Taman posla da stave 265W, pa da im neko prigovara da su promašili, ako bude 260W ili 269W
znaci msrp oko 550$, skupo, nvidia pobedila opet 😀
Na Filipinima izlistana za 530$, a ako nesto slicno bude ovoj ceni od 1000e, pa pa, i ko ima te pare ce uzeti Nvidia graficku![]()
AMD's Radeon RX 9070 GPUs Get Listed At Spanish Retailer; Revealing Details About Gigabyte AIB Models
AMD's Radeon RX 9070 GPUs have now surfaced online at a Spanish retailer, revealing GPU specifications along with details of the AIB models.wccftech.com
Znaci RT bolji nego na 7900XTX, nisam ovekivao toliki skok u RT perf.
To su i tamo u komentarima konstatovali, tako da ovi rezultati makar u smislu podešavanja nisu baš tačni u odnosu na napisano...4080 u 1080p sa Path trecing daje nesto malo preko 50fps, a nikako 100fps. Nesto nije u redu sa tim "testom". Bice da tu Path tracing nije ni bio ON.
nesto te procenat zastupljenosti na trzistu grafickih demantujeJa uzimam ovo 1/1.
Sigurno ce biti bolja kupovina od nvidia a tako je vec godinama.
Kad bi svi kupovali prema najboljem odnosu cena/kvalitet, prodavali bi se samo Škoda i Xiaominesto te procenat zastupljenosti na trzistu grafickih demantuje
Pa ne piše Path tracing. Pitanje je kakva su podešavanja, pod uslovom da su ovi brojevi zaista tačni. Npr. u Computerbase raytracing testu, rezultati ove dve karte su značajno bolji, mada ni tamo nema informacija o detaljnim postavkama.4080 u 1080p sa Path trecing daje nesto malo preko 50fps, a nikako 100fps. Nesto nije u redu sa tim "testom". Bice da tu Path tracing nije ni bio ON.
Više je ljudi videlo jetija nego laptopove sa mid/high-end AMD grafičkim kartama. S obzirom na to da su na CES-u najavili Strix Halo procesore sa 32/40 CU grafikama, mada i dalje RDNA3.5, ne verujem da će se mnogo cimati sa mobilnom verzijom Navi48 čipa.Da li ce biti verzije za laptop tipa RX 9060M i RX 9070M?
Imao sam u posedu razne laptopove sa amd grafickama.RX 5600M, RX 6600M 8GB, RX 6700M 10GB, RX 6800M 12GB, RX 7600S/ 7700S i jos da dodjem do RX 7900M 16GB i kompletirao sam listu. Mislim da ce izbaciti za mid range tipa RX 9060M/S.Kad bi svi kupovali prema najboljem odnosu cena/kvalitet, prodavali bi se samo Škoda i Xiaomi
Pa ne piše Path tracing. Pitanje je kakva su podešavanja, pod uslovom da su ovi brojevi zaista tačni. Npr. u Computerbase raytracing testu, rezultati ove dve karte su značajno bolji, mada ni tamo nema informacija o detaljnim postavkama.
Više je ljudi videlo jetija nego laptopove sa mid/high-end AMD grafičkim kartama. S obzirom na to da su na CES-u najavili Strix Halo procesore sa 32/40 CU grafikama, mada i dalje RDNA3.5, ne verujem da će se mnogo cimati sa mobilnom verzijom Navi48 čipa.
Samo su stavili rešetku na stari model 7900XTX... 🙂 🙂Ne znam da li ste obratili paznju na ovu Sapphire kartu, ali meni stvarno izgleda predobro. Najlepsa definitivno od svih predstavljenih.
Pogledajte prilog 475904
I da bude 700 evra kod komsija, opet ce da bude bolja od 5070 za iste pare.Ma sad ispada najbolja karta ikada. Moze ako kosta 499$. Ako mi stave cenu 999$, no no!
i opet ce 5070 da se prodaje bolje.I da bude 700 evra kod komsija, opet ce da bude bolja od 5070 za iste pare.
Nazalost hoce, jer je Nvidia. A i nije dzabe Nvidia bacila medijsku udicu da sa 5070 dobijate 4090 fazon, znaju oni da 9070 XT vreba iza ugla. 😀i opet ce 5070 da se prodaje bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari