Koliko sam ja video problem sa hlađenjem postoji isključivo ako je karta stvaljena horizontalno (postoji problem izgleda sa načinom distribucije fluida u cevima) ako je postavljena vertikalno problema nema...Naravno ne kažem da je to u redu.Bas sam juce gledao istu komparaciju, deluje RAW bolja, ali u RT vidno losija... cena je svakako on-pair. Mene jos licno i drajveri i cela situacija sa hladnjem dodatno 'odbijaju' trenutno.
E sada ga pretera, ispada da graficke ako nisu te tri i napajanje Seasonic da sve drugo nije vredno pomena. Nisi ni svestan koliko ima boljih marki napajanja a i za graficke mogu komotno da kazem da svuda ima skrivenih bisera... kod svaki firme.Za komponentu od 1000 eura ne treba gledati 50-100 eura gore dole, kad ide june nek ide i uže. Od grafika bih uzimao iskljucivo Asus, MSI i Gigabyte u tom redu, sve ostalo jok, pogotovu ako je cena u 5-10%.
A to poznati proizvodjac je u prevodu malo im zarade pa aj da pravimo i tuš kabine sa našim logo-om. Poznati PSU proizvodjac moze biti Seasonic, sve ostalo je kako te sreca sluzi. Moj rodjak je uzeo Asrock maticnu i pored mog beskrajnog negodovanja, hteo da ustedi 50 evra i sad bluetooth cas radi cas ne radi. Da ne idem u offtopic.
Kod nas ni nema referentnih karti koliko znam...^ izgleda da ne. Rizicno je uzeti pa da naleti primerak sa problemom a nisu male pare. Posebno u kod nas bi se zamena mogla odužiti.
Kod mene karta idu pod vodu ali me brinu drajveri. Na AMD sajtu su dostupne XT, ali XTX ni u najavi.^ izgleda da ne. Rizicno je uzeti pa da naleti primerak sa problemom a nisu male pare. Posebno u kod nas bi se zamena mogla odužiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari