Ima li toga kod nas...?^ tebi treba nešto ovako da bude sto bi zidari rekli pod vaser vagu
Baš tako bih ja to uradio.Na hrvatskom pcexpert forumu sam video predlog da se taj kraj grafičke koji se nakrivio nekim koncem veže za gornju stranu kućišta![]()
Batali to, uzmeš ovo da šljašti i da bude pravi cirkus ( uzeo ja, znamDanas stigao ovaj držač, neka ga za svaki slučaj, 4090 je još teža. Donji deo može da se bocne u rupu ventilatora.
Ima, ja sam sa slike uzeo na aliju. Iskreno nikad ga nisam koristio tako da ako nekome treba tu sam.Ima li toga kod nas...?
EDIT: nevermind, ima.
Ja sam probao najlonom za pecanje, nikakav problem. Nestalo mi najlona (nisam pecaros) kad sam menjao karticu pre 4-5 godina, ali Sapphire R9 280X Tri-X je bila zakacena najlonom.Na hrvatskom pcexpert forumu sam video predlog da se taj kraj grafičke koji se nakrivio nekim koncem veže za gornju stranu kućišta![]()
Izgleda da sve radi OK,sto se tice graficke i drajvera....nisam primetio nesto neobicno,osim sto mi se NFS The Heat resetovala par puta....(mislim da ranije sa 1080ti to nikada nisam video)....osim toga sve druge igre koje sam probao rade normalno..........medjutim,primetio sam nesto sto bih rekao da ima veze sa procesorom,tj neki bottleneck od strane ryzen 3600 procesora,ali testiracu jos sto sta pa cu videti........mislio sam da u 2160p procesor nema toliku ulogu...
Btw,da li ovaj rezultat deluje OK?
Pogledajte prilog 388884
Nije neka razlika 3600 i 5700X u SP benchmarku.Evo,posle prilicno mucenja sa montazom cc 120 kulera,montirao sam ryzen 5700X i sad je "druga pesma"....znaci,ryzen 3600 je u 2160p bottleneckovao 6900xt samo tako......a posle neko lupeta kako procesor u 4k gamingu skoro da nije bitan.....sada sa ryzenom 5700X ne samo da je min fps skoro uvek stabilan i vrlo su retki fps dropovi,nego i fps u igrama koje sam probao je veci....
Znaci,tek sa ryzenom 5700x ili 5800x (mozda i 5600x) radeon 6900xt oslobadja svu svoju moc
Dva puta sam odradio superposition,prvi put je u 16 testu nesto zakucao,ali je ipak zavrsio test sa rezultatom od cak 16700 (ne zbam kako je to uspeo) ali je neakon tog testa u superpositionu prijavljivao neku gresku....drugi put je sve stabilno i bez greske sa nesto slabijim rezultatom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari