Nema frke, ovako ti je najlakše da vidiš fps kroz određen broj igara i odlucis šta ti odgovara za određen novčani iznos. Neka te lepo služi 😀Hvala. Poručio sam RX6700 model, pa kako bude
Biće oko 285Eur, mislim da je dobra cena i nisam mogao više da razmišljam![]()
Problem je do Firefoxa definitivno 😬Uvek sam se "divio" tim ljudima koji moraju da furaju najnoviji update u svemu...
Ali ovo ne mora da znaci da je do drivera. Cujes jednostavno kada ventilatori podivljaju, i ako se ne zapitas "zasto?"- zasluzujes da ti izgori kuca.
Probaj sa mojim podesavanjima za 6900xt pa podizi malo od svega i tako svaki dan po malo. Ovo je najbolji balans koji sam postigao (debelo spustio junction sa nikakvim gubitkom u perfomansama, cak je zabelezen zesci dobitak u min 0.1% fps).
Pogledajte prilog 370979
Ja sam upravo obrisao i instalirao 22.5.1 pa dok ne jave da je reseno sam ugasio da proverava jel ima nova verzija drajvera u amd adrenaline.Javi ako eksplodira nešto, i ja sam na tim drajverima![]()
Isto, doduše ja imam RX6600 pa i nije da je baš šampion potrošnje i brzine u igramaA ja bas koristim te drajvere od kada su izasli.
Hvala hvala. 6800 sam nekako i gledao da pazarim. SuperNišta ispod RX 6700XT. Poželjno RX 6800(XT),
Kod mene nema nikavih problema, na najnovijim drajverima sam, neka rikne gpu sto se mene tice, jos mi je u garanciji par meseci pa taman da mi daju novuNije ni ova moja neki veliki potrosac a iskreno zadnjih 2-3 nedelje nista i ne igram nego vise je tu da daje sliku. Ali ne treba rizikovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari