Epilog cele price, Risbo je konacno kupio dobar auto i otisao na pravi ring jer ga izadje povoljnije nego da sastavlja komp za igranje Assetto Corse 2 Beta.
Da stvari nazovemo pravim imenom, Polaris je Bulldozer. Planirano da se takmici sa Penrynom a onda izlazi Nehalem i potapa sve sto je postojalo do tada. Bulldozer se odlaze da bi stigao Nehalem ali se to zapravo nikada ne desava. Cetiri godine u buducnost, AMD maletene propo zbog Bulldozera.
@G@W
Ne znam sto bi mene bilo sta radovalo ili cinilo tuznim na temu hardvera ???
Nije mi problem da kupim sta god pozelim, preferiram Nvidia karte zbog g-sync monitora i 144hz al sigurno necu da serem po necemu sto je dobro ako je AMD... Ovo je u ovom izdanju lose kao sto je svaka referentna pa jos malo losije, ali ima potencijala da bude dobro sa boljim hladjenjem, dok je Fury X komedija od karte, da nije tako skupa bila bi samo jedna tuzna prica a sa ovom cenom je komedija, pored 980ti parodija hehehe![]()
O cemu ti.. Nehalem izasao krajem 2008, Bulldozer 2011, 6-9 meseci nakon Sandy Bridgea.
Isto tako zavisi dosta i od GTX 1060, jer ako Envidija tu kartu pusti sa istom cenom a garantovano ce biti brza od GTX 980 opet nece valjati.
Ne razumem. I njihova open issues lista nije zanemarljiva. Uostalom, da nema problema, na čemu bi radili driver timovi :dKnown Issues za driver,gde su me slicne stvari iz prethodne serije prebacile na nVidiu:
Relative to last-generation mainstream cards like the GTX 960 or the Radeon R9 380, with the Radeon RX 480 we’re looking at performance gains anywhere between 45% and 70%, depending on the card, the games, and the memory configuration. As the mainstream market was last refreshed less than 18 months ago, the RX 480 generally isn’t enough to justify an upgrade. However if we extend the window out to cards 2+ years old to things like the Radeon R9 280 and GeForce GTX 760, then we have a generational update and then-some AMD Pitcairn users (Radeon HD 7800, R9 270) should be especially pleased with the progress AMD has made from one mainstream GPU to the next.
Looking at the overall performance picture, averaged across all of our games, the RX 480 lands a couple of percent ahead of NVIDIA’s popular GTX 970, and similarly ahead of AMD’s own Radeon R9 390, which is consistent with our performance expectations based on AMD’s earlier hints. RX 480 can't touch GTX 1070, which is some 50% faster, but then it's 67% more expensive as well.
@goldi
Malo si ljut na AMD zbog potrosnjepa se ne gasis u pljuvanju ove karte koja realno ima potencijala sa nekim boljim hladjenjem i jednim 8pin konktorom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari