28k dinara?!? Mnogo je bre
Sent from my Z5
Dajte ljudi ako neko poznaje vlasnike bilo koje it trgovine u Srbiji, nek javi ljudima da je Amd spustio cenu za rx 470 na 169$.Jadni ljudi nisu upuceni!!
Kad se ocekuje neki pad cena kod nas? Posto imam neku karticu ovde koja nam eto sluzi da se kupi nesto na rate i da dodam kes ovako, pa dal da kupujem ovde neku rx470
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad gledam,vecina modela rx470 od 4GB je pala ispod 200e u Nemackoj... kao svi na akciji,posebne cene itd...
rx480 od 4 GB - 220e a model od 8GB - 260e...
Koji je smisao rx 470 kada za +20e imas rx 480?
Jedino me zanima,posto ne nalazim u moru prepucavanja na prethodnim stranama,da li AMD i dalje imaproblem sa drajverima kao u prethodnim generacijama?
Misliš da će cena do tada pasti kod nas ili kod mađara?Strpis se do novaka i uzmes lepo rx 480 i miran si...
Koja je razlika u performansama Rx 470 i Rx 480 u igrama?
I koliko poboljšanje mogu očekivati u BF 1, razmišljam da zamenim R9 270x sa AMD Radeon RX480 Asus OC 4GB GDDR5 ?
Hvala![]()
Koja je razlika u performansama Rx 470 i Rx 480 u igrama?
I koliko poboljšanje mogu očekivati u BF 1, razmišljam da zamenim R9 270x sa AMD Radeon RX480 Asus OC 4GB GDDR5 ?
Hvala![]()
Jedino me zanima,posto ne nalazim u moru prepucavanja na prethodnim stranama,da li AMD i dalje imaproblem sa drajverima kao u prethodnim generacijama?
Misliš da će cena do tada pasti kod nas ili kod mađara?
Nema AMD nikakvih problema sa drajverima vec dugo vremena, od tih problema koji su nekada bili ostao je samo mit.
Mislim na Nemacku-Austriju.
Muku sam mucio sa 6xxx i 7xxx serijama,muka me hvata kada se setim... zato imam i bojazan od rx serije...
Znaci dobar upgrade bi mi bila 470, to me zanimalo.Velika je razlika primećuje se u igri, primer jedna veoma zahtevna igra kao RotTR full hd 1080p, sa R9 270X igrivo je na medium, a na high je neigrivo, dok RX 470 high lagano ide, u neke misije i na very high bez problema. Ako se može uporediti RX 470 je malo bolja od R9 380X a malo slabija od R9 290.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari