Nema tu nikakve matematike,adapterom povezes 24-pince na oba napajanja 3-ci gurnes u plocu,tako radi to kod ovog momka i kaze nikakvih problema nema,moze i prespajanjem sa obicnom zicom ali ja ne volim da experimentisem vec koliko sam video je ovo skroz ok resenje.
Da mislio sam na taj adapter {Slobal sto postavio},reko sam nisam ja probao vec video kod tog momka, i prenosim sta mi on reko,a ujedno da pitam posto ih ti imas u CF-u koliko ti daju u Crysisu 3?Valjda ti je jasno da je to rizicna rabota, posebno jer nisu ista napajanja? Desavalo se da se sprzi ploca i napajanje. Nejednaki naponi na 12V su uzrok tome. A i budzevina je, ruzno. Bolje prodaj oba napajanja i kupi neko jace, ja guram dve Asus 270 u CF i i7 na Chieftecu 650W.
Koja je najaca verzija 270x karte?
Ako planiraš da kupiš 270x, toxic je najbolji izbor.
Piste zavojnice kod velikog broja frejmova, to je normalno.pozdrav ljudi, imam jedno pitanje/problem....
da li vam se graficka cuje kada radi neki 3d? ne mislim na ventilatore vec bas graficka kao da zuji. imam msi r9 270 i kad god sam u nekoj 3d igri cuje se neki cudan zvuk, najslicniji zujanju ili pistanju. zvuk se cak i menja u zavisnosti od scene, bas je cudno...
Piste zavojnice kod velikog broja frejmova, to je normalno.
Ako si uzeo preko web shop-a i nije proslo 14 dana, vrati im nazad bez objasnjavanja.
Da li neko ko ima PowerColor PCS+ R9 270X 2GB GDDR5, može da mi slika MSI Afterburner, da po tome nemestim karticu.
Nisam mislio na overclock, to me ne zanima. Mislio sam da smanjim malo ventilatore. U tvom postu ima 3DMark 11 Performance, 3DMark 11 Extreme i Unigine Heaven 4.0 Extreme.
nema MSI Afterburner
Kako nema? U svakom screenshotu stoji i Afterburner.
Ja nisam menjao podešavanje ventilatora.
P.S. Skin je promenjen, možda ga zato nisi prepoznao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari