@Peco mogu li te zamoliti da mi posaljes tvoj email na PP kako bih te kontaktirao privatno. Imam par nekih pitanja pa ako je moguce preko email-a ? izvini sto ovako pitam , ali nemam drugi nacin
To ce da thortluje od 1000mhz do 700mhz zivi bili pa videli na 1000mhz ce samo biti marketinski za slikanje cim se nesto pokrene tdp skoci odma ce taktovi dole cjenim do 700mhz da se zadrzi tdp i temperatura jer ovo hladjenje apsolutno ne uljeva povjerenje da moze da drzi full Fiji XT chip na taktu vecem od 700mhz a i 4+2 faza nema sanse da iznese vise od 700mhz pod opterecenjem, pa Fiji je to ne bas mali potrosac.... sve u svemu mislim da bi bolje bilo da su isli na standardnu varijantu sasjekli Fiji i izbacili karticu na nizem taktu recimo 900mhz opet bi dobili slicnu potrosnju/slicne performanse ovako ce mozda u nekim kratkorocnim benchevima karta pruzat extra dobar rezultat, a kod live gaminga kad pocne thortlovat i trzat bice auuuu sta uze :d
Ako se dobro sećam kada su predstavljali Fury X i najavljivali ovaj Nano, rekli su (bilo i na slajdovima čini mi se ) da će cena biti oko 500-550$...a sad odjednom 649$?! WTF?baš neozbiljno..
mislim da će oznaka "nano" obavezno podrazumevati ITX form faktor. inače se gubi smisao .
Što je najgore, i ta cena od 500-550 dolara je neozbiljna, tj. nekonkurentna. Tim pre što treba očekivati da kartica trotluje, tako da i ukoliko bude tu negde ili ispred sa 980/970 u benchmarku, u igrama će verovatno biti sasvim druga priča.
There won't be a Radeon R9 Nano review on TechPowerUp. AMD says that it has too few review samples for the press.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari