Nemam bas vremena da sve komentarisem, ali evo nekih detalja...
Ako procitas celu recenicu i ne shvatis je kako treba, nije u njoj problem... gramaticki je ispravna, ali ocigledno previdjas znakove interpunkcije.
I dalje je citam i ne razumem..Hoce,nece
😉 🙂
Izrada tweakovanog cipa podrazumeva (re)dizajn, izradu novih maski, tapeout, proveru, i tek onda serijsku proizvodnju. Alternativa tome je binovanje, kojim ce se od do sada proizvedenih izabrati najbolji. Uveren sam da ce raditi drugu stvar.
Dobro i sta je sad tu problem?Imas svoje misljenje u redu.
Sad potenciras kako dajes sve argumente i mogucnosti da je striktno i jedino moguce odraditi kartu na odredjen nacin.
E sad ja tebe pitam.Da li ti za sigurno znas kojim putem ce oni da idu?Mozda upravo onim tezim?
U pravu si da je naveca verovatnoci da ce da binuju ali ja opet za razliku od tebe ostavljam vise mogucnosti.
Inace stoji da si uvek odmeren i da pokusavas da budes precizan.
Ne, ja sam uvek vrlo precizan 😉
Ako ti tako kazes
😉
I dalje cekam da mi pruzis relevantan dokaz da je GF104 najprodavaniji cip koji NV ima u ponudi, kao sto si tvrdio. Forumi nisu relevantna mesta za izvlacenje zakljucaka, posebno oni kao Bench.
Obzirom da se kreces tim svetom to bi ti trebao najbolje da znas ,takodje da imas neki uvid u nase firme i odredjenu prodaju ako je vec rec o tome.
Ovo ostalo... ti jesi fanboy, za tebe AMD ne moze da napravi dobar cip ili kartu i slicno... ne mislis li da te to diskvalifikuje iz svake ozbiljne rasprave? Ne znam, samo pitam, posto se gomila ljudi sirom sveta ne slaze sa tobom.
To nigde nisam rekao ,to je sad Dule vec bezobrazluk sto mi stavljas u usta mada iz tenzije tvoje recenice oseca se frustracija ,samoodbrambeni mehanizam sto te ipak malo vise deklarise sa neutralne strane na onu drugu
😉
Gomila ljudi sirom sveta?Duka otisao si bas daleko.Nisam se od tebe nadao da budes bas toliko neozbiljan
🙁 Ovo sto sam ja rekao mozes da nadjes kod iste te gomile ljudi,isto receno..
@Rapture
Ako cemo vec jedan drugog da ucimo sta i kako odmah da ti kazem da sam tvoj nastup sada daje jasnu sliku sujete koja je izbila na povrsinu.
Onaj kome smeta neciji stav i polemika vezana za hardver a deklarise istu osobu koju licno ne poznaje kao usera sa problem definitivno ima neki kompleks.
Uostalom da ti nije zasmetalo sta sam ovde napisao i javno rekao nebi ni odreagovao.U prevodu se brecas mnogo zbog svog AMD/ATI-ja jer ga sam shvatas veoma licno.
A na sve to sugestije i kritike upucuje upravo user koji je sa one strane duge
😉
Koliko znam forum je zajednica otvorenog tipa gde smes javno da diskutujes o hardveru i gde smo tu da bi se i vrsila zdrava polemika
.Ja ovde nisam nikog licno prozivao i vredjao vec sam iskljucivo pricao o hardveru.
Upravo ono sto meni pricas sam dozivljavas licno jer tvoj nastup do sada potvrdjuje.
Zalosno i jeste sto ljudi hardver dozivljavaju tako,graficke karte,sve jedno
🙁
Ovde iznosim ono sto znam i sto sam iskusio i moje je pravo na to a nisam jedini,mozda jedan od retkih koji ce to da kaze na glas po cenu da se dezurni fanboy-evi i trolovi sprdaju!
Kome to smeta taj treba sebe da preispita
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moja reakcija je bila opravdana jer se uvek malo potkrade sarkazma,nVidia nece moci ovo,nVidia nece moci ono.
AMD je superioran,arhitektura,tehnologija i sl..A sta se desava realno i ko koliko pokazuje da moze i pored problema kako ga prevazilazi?
Na isti nacin sam i ja odreagovao,samo iz razloga jer sam primetio.
Izvinjavam se sirokom ATI auditorijumu sto sam sebi dozvolio da javno neke stvari primetim i sto sam vam povredio osecanja.
Ovde definitivno ne moze da se razgovara jer sve puca od sujete!