Ja sam se samo registrovao da peci89 kazem kako da poveze plocu i da pitam za konektore posto su me zbunili sa crvenim. Jer decko nije znao sta i kako i da mu slikam kako su meni povezali jel je sve radilo.
E ovo za kartu je onako posto nema bas puno njih sa EAH6970 pa da napisem nesto jel sam zabrinut za njeno zdravlje.
Posle je decko sam rekao da izolujem kuciste. Sta sam dobio sa time ako ne zapusim zadnji deo gde H70 izbacuje vazduh i ne zapusim resetke od graficke. Nista. 5% tise.
A to zapusiti je smrtna presuda racunaru. Koji deo da izolujem. Gde da izlazi topao vazduh po prvi put sada ona 2 na vrhu biju toplo napolje(od grafike). Odakle da ulazi ako zapusim i napravim kovceg. To je neizvodljivo za ovaj nivo buke i kada je grafika u pitanju ili CPU ili tako. To kada bruji kuciste, hard, ventilator za kuciste pa izolujes delove gde nema ventilatora. A kod mene su svuda gde ima rupa.
Mene cudi da je neko ko zna izjavio tako nesto sem da se zeza i usput pomenuo da mi je H70 bucan a meni on nije bucan uopste.
To je normalno strujanje vazduha.
Kako si tečno opisao problem, nije ni čudo da te ljudi pogrešno shvataju. I na ovom forumu ti svi daju savete da nešto dokupiš, a na stranim forumima nikad nisi dobio takav odgovor. ***, možda oni znaju nešto što mi ne znamoCitiram korisnika: CorsASUS
Evo na 35% su izjednaceni na 37% H70 prestaje da se cuje na 40% se jako cuje ventilator na grasfici a na 50% je duplirano jako i sve se duplira za po 10%.
*** da izoliram zvucno kuciste da bi mogao da odvrnem ventilator na grafickoj za koju je najzastupljenija rec koja opisuje ventilator preko 50% SICK. Ovo moram da ispricam.
Ma i ja vas pitam... A ne znaju nista oni vise od vas nije to nikakva nauka nama nedostupna znaju samo da je GTX590 i ATI 6990 normalno imati a ne kao ovde cure bale kao kada sam imao kera pa cekao da mu bacim koscicu.
Ne vredi moram da pitam ljude gde vise ljudi ima te stvari kuci a ne da ih gleda na poslu i isprobava tudje i onda pise ne bi li dobio poene od prodatih delova.
Ali to je u stvari zbog mojih gramatickih greski i nerazumljivo pricam inace ne bi predlozio da zvucno izlorima kuciste.
Evo ja se nudim da budem dobar svima koji su prepuni znanjem o kompovima a nemaju pare da kupe pa su vidno frustrirani ja nudim da pozajmim ATI 5870 da bude kod njega kloliko god hoce dok je njihova devojka kod mene.
Obecavam necu da je mnogo overklokujem. Malo samo 2 puta dnevno. A vi moju grafiku mozete po ceo dan da joj izvlacite testove kakve hocete.
*** da izoliram zvucno kuciste da bi mogao da odvrnem ventilator na grafickoj za koju je najzastupljenija rec koja opisuje ventilator preko 50% SICK. Ovo moram da ispricam.
Ma i ja vas pitam... A ne znaju nista oni vise od vas nije to nikakva nauka nama nedostupna znaju samo da je GTX590 i ATI 6990 normalno imati a ne kao ovde cure bale kao kada sam imao kera pa cekao da mu bacim koscicu.
Ne vredi moram da pitam ljude gde vise ljudi ima te stvari kuci a ne da ih gleda na poslu i isprobava tudje i onda pise ne bi li dobio poene od prodatih delova.
Ali to je u stvari zbog mojih gramatickih greski i nerazumljivo pricam inace ne bi predlozio da zvucno izlorima kuciste.
Evo ja se nudim da budem dobar svima koji su prepuni znanjem o kompovima a nemaju pare da kupe pa su vidno frustrirani ja nudim da pozajmim ATI 5870 da bude kod njega kloliko god hoce dok je njihova devojka kod mene.
Obecavam necu da je mnogo overklokujem. Malo samo 2 puta dnevno. A vi moju grafiku mozete po ceo dan da joj izvlacite testove kakve hocete.
Mene u fijoci cheka Scythe Musashi da ga jednog dana kada budem dokon stavim na 6950->6970, i znam da ce tada biti nechujno. Sada me mrzi da to radim, a sa druge strane - ima li sta lepse nego kad zavrtis neki fini FPS da se razbudis od WOW-a pa se fino zavrti turbina da rashladi zver od grafe. Em ti bude toplo oko nogu, em znas da moze da ispohuje 99% ostalih grafa za uzinu
Ako ti buka smeta izdvoj 30-50e za bilo koji aftermarket kuler i videces da je apsolutno necujno. Arctic cooling, Scythe, Thermalright, Prolima Tech.
Dobro je zimi imati malu grejalicu od graficke....mogu ti reci da mi nedostaje ono hucanje turbine i "toplo oko nogu" xaxaax))
Dobro je zimi imati malu grejalicu od graficke....![]()
•Year to year this quarter AMD had tremendous market share growth, Intel had above average growth, and Nvidia slipped significantly
Vendor This Quarter Market share last Quarter Market share
AMD 24.8% 24.2%
Intel 54.4% 52.5%
Nvidia 20.0% 22.5%
Cek....Nvidia je prodala manje kartica znaci samim tim je ostvarila veci profit?
If you combine all the trends, starting with losing Apple as a customer, then continuing down an obviously wrong architectural path, to ignoring several critical design trends, and finally resorting to buying marketshare, things are looking awfully dire for the boys in green. If you look in to when those marketshare predictions were made, and how long in advance orders are placed, I think it is time for a new crystal ball in the executive deliberation center and washroom.
1. Jel gubim garanciju ako stavim aftermarket cooler na 6950?
2. Preporuka za neki cooler koji se moze naci kod nas?
Ljudi, da vas pitam jel neko kupio ovu karticu MSI HD6970 2GB? Kakvi su utisci?
Nema gotovo nikakvih informacija na netu, kamoli neki review :trust:
Sam PCB je crvene boje, slucajno sam pronasao i jednu sliku gde je crne boje!!!???
Onda sam negde procitao da kartica nema onaj backplate!
Ima li neko vise informacija o ovoj kartici ili da je zaobidjem i da gledam druge marke(cenovno su malo skuplji :S)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari