^^ bas sam hteo da postujeMAko ovo moze na svakoj kartici..........
![]()
Ne verujem da ce moci na svakoj, mozda nesto kao sa Phenom II X2 procesorimaKako kome zapadne, ali svakako ce doprineti popularnosti i povecati prodaju. Jer i bez otkljucavanaj je karta dobra za pare koje kosta.
povecanju prodaje mozda ali sigurno vecem broju RMA zahteva![]()
Nisam siguran da tih 128 šejdera rade ali je extra što se flešovanjem HD6970 BIOS-a dobija veća default voltaža a samim tim i veći OC potencijal.
Bar dok se ne pojavi alatka za kotrolu voltaže, onda idemo na 1GHz +![]()
I clearly remember scoring 18,500 with 6950 at stock clocks... and i also needed 930/1475 on 6950 to match the 6970 stock clocks benchmark
I da li postoji neko sa naseg foruma a da poseduje 6950, pa da iz prve ruke cujemo sta je i kako je?
Pa ako neki tester pokaze artifakte, karta je 100% neispravna nema tu price, pitanje je samo koje ce igre raditi 1-2h a koje ce pucat nakon 15 minuta...
Po meni trenutno najbolji test za ispitivanje karte je 3d mark 2011 (naj pre pokaze artifakte)
Kao sto i mozes procitati na datim linkovima, svugde je karta radila bez problema, jedino je pokazivala artifekte u Ati Tool Scanner-u - sto ne mora da znaci da je "neispravna". Moguce je da je neki bug u pitanju tj. najverovatnije je to u pitanju ..
Neverujem... ljudi ko ljudi uvek zele da veruju i budu optimisti iako vide strafte, tufne i tackice![]()
Koliko li ce sutra ljudi u nekoj normalnoj drzavi da kupi HD6950?![]()
hmm..a potrosnja, ove 6970 trose vise struje, pa zato imaju jedan 8-pinski+ 6-pinski konektor. Da li ce sve to raditi sa dva 6-pinska videce se....
Malo, koliko njih zna da flashuje bios na GPU karti ?![]()
Boga mi popu*** ga je nVidia...
Evo sto se potrosnje tice jedan grafik
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari