^^ bas sam hteo da postujeMAko ovo moze na svakoj kartici..........

Ne verujem da ce moci na svakoj, mozda nesto kao sa Phenom II X2 procesorimaKako kome zapadne, ali svakako ce doprineti popularnosti i povecati prodaju. Jer i bez otkljucavanaj je karta dobra za pare koje kosta.
povecanju prodaje mozda ali sigurno vecem broju RMA zahteva

Nisam siguran da tih 128 šejdera rade ali je extra što se flešovanjem HD6970 BIOS-a dobija veća default voltaža a samim tim i veći OC potencijal.
Bar dok se ne pojavi alatka za kotrolu voltaže, onda idemo na 1GHz +
I clearly remember scoring 18,500 with 6950 at stock clocks... and i also needed 930/1475 on 6950 to match the 6970 stock clocks benchmark
I da li postoji neko sa naseg foruma a da poseduje 6950, pa da iz prve ruke cujemo sta je i kako je?
Pa ako neki tester pokaze artifakte, karta je 100% neispravna nema tu price, pitanje je samo koje ce igre raditi 1-2h a koje ce pucat nakon 15 minuta...
Po meni trenutno najbolji test za ispitivanje karte je 3d mark 2011 (naj pre pokaze artifakte)
Kao sto i mozes procitati na datim linkovima, svugde je karta radila bez problema, jedino je pokazivala artifekte u Ati Tool Scanner-u - sto ne mora da znaci da je "neispravna". Moguce je da je neki bug u pitanju tj. najverovatnije je to u pitanju ..
Neverujem... ljudi ko ljudi uvek zele da veruju i budu optimisti iako vide strafte, tufne i tackice
Koliko li ce sutra ljudi u nekoj normalnoj drzavi da kupi HD6950?
hmm..a potrosnja, ove 6970 trose vise struje, pa zato imaju jedan 8-pinski+ 6-pinski konektor. Da li ce sve to raditi sa dva 6-pinska videce se....
Malo, koliko njih zna da flashuje bios na GPU karti ?
Boga mi popu*** ga je nVidia...
Evo sto se potrosnje tice jedan grafik

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari