TheBear
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2009
- Poena
- 379
Nesto na ovom grafiku nema smisla... Kako je modovana 6950 podjednako brza koa i referentna 6950, a pritom trosi nepunih 40w vise...
To se i ja pitam...
Nesto na ovom grafiku nema smisla... Kako je modovana 6950 podjednako brza koa i referentna 6950, a pritom trosi nepunih 40w vise...
7 od 7....
Ali ostaje to pitanje oko potrošnje jer je blizu limita.
EDIT:
Sada su spustili na 6/6 ?
Ovo izgleda stvarno radiali kolko vidim dobitak je 5-6% kad se otkljuca (na istom kloku) opet dodje slabija od GTX570 i 6970.
EDIT moja greska pogresno sam video skor je isti kao kod 6970Kako je slabija ako otkljucas 1536 shader-a i klokove 6970 ?
Evo ja uspeo)))
Temperatura porasla za nekih 10c u igri th bfbc2...videcu da isprobam neki 3d mark pa se javljam opet
Evo ja uspeo)))
Temperatura porasla za nekih 10c u igri th bfbc2...videcu da isprobam neki 3d mark pa se javljam opet
Sta ima tu da se veruje ili ne windowsu, takve tvrdnje su ravne kamenom dobu....
Vece su sanse da nesto krene po zlu u dosu jer korisnici nisu upoznati sa njim a da ne govori o *****izmu flashovanja sa floppy diskete koju niko nije proverio 10 godina!
PS takodje bootabilni flash nije sredsvo koje radi na svim plocama i koje je "testirano" pogotovo sto to generalno nije tako predvidjeno
@Oki
Jel ti razumes da DOS cist nemoze raditi sa bootabilnog flasha, ima tu milion razloga da podje naopako, jedino je sigurna operacija flashovanja bios ploca koje podrzavaju da se bios ploce tako radi jer ploca sama digne program za flash i program a ne sa bootabilnog flash-a
@PCBeast
Naravno da je cist dos najsigurniji metod ali 90% korisnika to ili nezna ili nema uslova da to isto uradi, takodje moras imati 100% ispravnu disketu sto je u danasnje vreme tesko naci posto cist dos ne cita ntfs particije
Takodje si sam odgovorio da ti je ubagova win napravio dar mar, znaci tvoja krivica
Takodje razne bootcd su po meni nesigurne jer postoje milion nacina da se napravi ista, verujem da je http://www.bay-wolf.com/bootcd-bios.htm verovatno OK ali generalno ako se radi sa boot CD treba obratiti paznju koja se emulacija koristi za DOS i da li ima problema sa bios flashom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari