Ja imam suprotno iskustvo s MSI pločama - najbolji način je njihov USB flash tool,
@Oki
Jel ti razumes da DOS cist nemoze raditi sa bootabilnog flasha, ima tu milion razloga da podje naopako, jedino je sigurna operacija flashovanja bios ploca koje podrzavaju da se bios ploce tako radi jer ploca sama digne program za flash i program a ne sa bootabilnog flash-a
Pitajnje za Ricmi-a: MS-DOS ili PC-DOS (IBM DOS), ili je svejedno.
Na netu ima uputa i za jedno i za drugo, barem što se tiče udpjeta BIOSa ploča.
zeljko:
Proces formatiranja iz HP toola formatira USB u FAT, tako da bi FS trebao biti čitljiv, a drugo ti ni ne treba.
@Tarmi Ricmi
Bootabilni USB flash kada se lepo napravi, radi kao Hard disk.
Dao si odgovor na ono sto ja zelim da izbegnem jer neki korinici bas tu prave gresku u nacinu pravljenja bootabilnog flasha...
Takodje se ne bi slozio da se dobija "cist" dos, jer dos ne vidi USB uredjaj, da bi se to omogucilo korisne se razni emulatori ili ram diskovi a to sve koristi ram koji je u dos okruzenju skucen na ispod 1MB-a, verujem da ovakva resenja radi korektno ako su istestirana
edit:
@Zeljko
U ostalom skini ovo sto sam ja rekao, instaliraj na neki stari hdd dos i zatim
ga iskoristi za formiranje USB-a preko hp tool-a
Kad podignes DOS sa USB-a, proveri sta sve koristi osnovnu memoriju od 640K
Dali je Cooler Master na 620W dovoljan za Radeon 6970?
Cestitam na otkljucanim primercima!
@pixel komsija koji ce vodeni blok da padne? Neki univerzalni moze na to cudo?![]()
@pixell jel ti stigao mini dp to dp adapter uz kartu?
Jel se gubi garancija FLESOVANJEM DRUGOG BIOSA?:smoke:
PC.BEAST kad kupujes 6950 ili mozda gtx570?
Hvala komšo. Imam ovaj HeatKiller već par godina. Hladio od HD4850 pa na ovamo par kartica
Stigao.
Sad mi treba DP to DVI adapter. Nema ga nigde u prodaji...![]()
Uspešno flešovao HD6950 na HD6970.
PowerColor BIOS i jedan i drugi.
![]()
![]()
Kartica ima dobar potencijal. Sa HD6970 BIOS-om bez problema vrti MSI Kombustor (FurMark) na 950MHz (Afterburner limit).
Poliram vodeni blok...![]()
Ah. Moj P35 u specifikaciji navodi 1.0a, ali GPU-Z prijavljuje 1.1. Ne znam kome da verujem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari