- Učlanjen(a)
- 31.12.2005
- Poena
- 380
Ocekuje se brz pad cene AMD karti, nece se dugo zadrzati na ovom nivou.![]()
logično ... ovo je ipak pred-praznično doba pa trgovci nastoje uhvatiti što se može, a karti ima u količinama ,)
Ocekuje se brz pad cene AMD karti, nece se dugo zadrzati na ovom nivou.![]()
mislim koliko ljudi u svetu interesuje problem 4xnajjace kartice u nekom kompu ? verovatno nikoga.
mene cudi kako to uopste moze i da radi, treba to sve podesiti za milion platformi i neoptimizovanog softvera tako da...
ja bih bio zadovoljan - prezadovoljan cak, sa jednom 6970 :banana:
verujem da bi i lovacki avioni sa militari class komponentama imali pocetnickih problema kada bi se u isto kuciste nagurala cetiri nabudzena rolce royce motora u crossfire ili sli , a siguran sam da taj avion ne bi bio sampionskih performansi, bez obzira na 4u1, jednostavno neke stvari ne idu zajedno ( iz ko zna kojih razloga ), bar ne u pocetku, a vise ne znaci uvek i bolje, recimo 16gb loodilo memorije na 32 operativnom sistemu, totalno besmisleno.
tako da jedva cekam da skupim pare za neku 6970 po povoljnoj ceni , pa da vozim....
Malo ljudi interesuje Eyefinity uopce. Ali ovdje se o tome prica kao o svetom gralu, iako to nikad nisu probali, niti planiraju.
Za nv trebaju dve karte.
3D ne bih koristio, Eyefinity kad bih imao pare za 3 solidna monitora svakako.
3D Surround je skuplja investicija ali je bolji gaming uzitak..
AMD do skoro nije imao 3D gaming..
Inace licno nebih uzimao ni jedno ni drugo jel ne volim poslagane panele!
Da je iz jednog dela pa ajde.Iz tog razloga sam i uzeo veliki panel 27",ako vreme bude kako treba prelazim na 30"..
3D sam probao i ne svidja mi se, nekome je bolji uzitak, meni ne....
Ne bacaj pare uzimaj slobodno GTX 570.uzeti ovo cudo ili 570?
dao bi vise para za 6970 ako je brza osetno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari