druze,pored bar 5 verzija tahiti xt-a kojih sam promenio,turboduo je medju najboljim klokerima na koru,poprilicno je necujan,kad je sam u provetrenom kucistu temperature svega su smesne,ja nemam pojma sta ti vise zelis od karte.asus dc2,tj dvoslotna je najproblematicnija od svih,bilo je samo na forumu bar 5 ljudi ako ne i vise koji su se zalili,gigabajt puca na stock klokovima (1050mhz na koru)...ja sam ovo uzeo zbog pojacane faze sa namerom da idem na vodu,i kad sam video da hoce i u zatvorenom kucistu da rade sa razumnim temperaturama,bez trotlovanja,nisam pipao dalje.pitaj druge vlasnike 280x cf-a koliko ih je sa zatvorenim kucistem.
steta,sam hladnjak i dizajn je super,lepo se i klokuju,stvarno nemam pojma otkud im toliki problemi sa ovojnicama,ja sam vratio jednu 6870x2 svojevremeno zbog toga,druga je imala problem sa ventovima,tek treca je bila odlicna i radila je kao sat dok nisam presao na jace.kad sam kupovao ove moje jorgovane iako mi ih je drug prodao,trazio sam da ih testiram bas zbog ovojnica,i nisam mogao da verujem da obe nemaju problem,bio sam ubedjen da ce bar jedna da ima. ,)
Imala je posebna tema za coil whine i samo zavojnice sa cementom u sebi ne zuje. Svaka moja R9 280X je zujala kada FPS ode u nebesa ili kada se podigne napon pa se optereti. Ova moja R9 290 se ne cuje dok se ne dira napon i ona opet reaguje ako je FPS 500+, cim se digne napon i optereti pocinje da zuje, ali ne kao R9 280X, ovo je znacajno niza frekvencija, kao dizel motor na 1000rpm![]()
Imala je posebna tema za coil whine i samo zavojnice sa cementom u sebi ne zuje. Svaka moja R9 280X je zujala kada FPS ode u nebesa ili kada se podigne napon pa se optereti. Ova moja R9 290 se ne cuje dok se ne dira napon i ona opet reaguje ako je FPS 500+, cim se digne napon i optereti pocinje da zuje, ali ne kao R9 280X, ovo je znacajno niza frekvencija, kao dizel motor na 1000rpm![]()
Jeste. Coil whine ne zavisi ni od proizvodjaca ni modela, vec od konkretnog primerka karte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari