Niste svesni koliko se smejem kada pricate ovde da niko nece da kupi kod nas vec svi hoce kod madjara, kao da svi plivate u parama i ne znate sta da radite sa njima :d Radim u win winu kao agent banke ulaze mi svakakvi profili, hoce covek da obraduje dete sa novim kompom, naravno gotovom konfom, nema kesa hoce na rate, a takvih je mnogo, 90% skuplje robe nam ide na rate bilo krediti bilo cekovi, pa cak i mali iznosi do 5, 6 hiljada nam ide na rate, jednostavno je tako i dok sto vi kazete monopolisti prodaju nece oni nista promeniti, mislim secam se da sam uradio kredu za i3 4170 i msi onu h81 cuvenu maticnu, naravno izaslo je 30, 40eur skuplje nego kod madjara jer je proc bio oko 16k, ali kad neko nema kes onda ga nema... u onim preporukama kad neko sklapa komp uvek potencirate madjare sto je ok, ali bolje je prvo da pitate kako taj covek placa, jer ako nema kesa dzabe mu madjari... sto se tice cene karti sasvim su ok, izgleda mnogo u dinarima, ali u evrima nije strasno, budimo realni mi smo previse malo trziste da bi imali cene kao u nemackoj ili cak madjarskoj, jer smo i siromasni, a ljudi kod nas kupuju najvise karte za do 15-tak hiljada, opet ne racunam ovde nas forumase koji vise ulazemo u hw, ali prosecan srbin razmislja otprilike kako sam i rekao gore, sto jeftinije i na sto vise rata... mozda ce me neko sada napljuvati ali ovo vam govorim iz prve ruke
Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk