PC Beast, aj ti meni odgovori zasto se pisu hvalospevi o grafickim koje kostaju 150e (nije bitan proizvodjac) a koje uz oc stizu one koje kostaju 200-250e a amd koji kosta 150e i koji cak i po anand testu ocovan stize preskupi i7 2770k, e on je djubre i fail :d
Kakve sad veze imaju graficke karte sa ovim..A druga stvar sve zavisi od percepcije tako da se shodno tome ljudi i ponasaju,izrazavaju svoju impresiju..
P.S.GTX660 Ti OC stize GTX680 na def (radio testove pre dva dana) so?Koja je poenta?
Sta ima tu da se kapira, tacno da amd izbaci procesor koji je za 2% sporiji od odgovarajuce Intel konkurencije a jeftiniji za 100e ti i ekipa biste pisali ''aaaa kakav fail, hebes sto je jeftiniji za 100e kada je sporiji 2%, opet je intel izdominirao, amd ne unosi konkurentnost i inovacije'' i kacili bi testove sintetike sa razlikom na nivou statisticke greske
Jednostavno tu nema nikakve polemike sa odredjenom ekipom Intel fanova, isti ljudi su toliki hejteri amd-a da su cak i lazni Nvidia fanovi a kada u ''svadjama'' nvidia vs amd, znaci u gpu segmentu gde su stvari 10x izjednacenije nego u cpu segmentu, trosite po pola h dnevno da nam objasnite kako su amd graficke djubre, onda stvarno ne treba ocekivati ni promil realnosti u ovoj temi
Intel jeste bolji ali je veliko pitanje kolikom broju ljudi je potrebna ta sirova snaga koja kosta bar duplo vise od amd opcije
I sve ovo pisem kao blagi intel fan, jednostavno volim perfekcionizam u svim stvarima, a Intel je blizi tome.
Cekaj a sto meni sve ovo pricas i prosipas neko psiholosko stanje tamo nekiih usera?I zbog cega mislis da si ti i tvoji istomisljenici u pravu a oni nisu?
Isto tako nemoj da mi stavljas u usta ono sto nigde nisam napisao..Dovoljno se dobro znamo i postujemo ,mislim da to nije na mestu..
Gde sam ja rekao da je fail?Ja kazem da nije dovoljno dobar,to je cinjenica tj moje misljenje..Vi ili ti AMD fanovi su naucili da se od AMD-a zadovoljavaju mrvicama i traze opravdanje za svaku sitnicu a realno stanje
uopste ne vide a kad se ukaze greska onda je to hejt i slicne price za malu decu..Ma daj molim te..
Realno sam se u temu ukljucio zbog tvog posta,prvo jer si napravio gresku,zaneo si se

a drugo jer se opravdava i najminimalniji pomak kao veliki korak za covecanstvo..
Ajde sad ti reci i budi realan.Kad je izasao Phenom?Koliko su se pomerili od tad?
Iznosim druze cinjenice ,znaci ni najmanje negativnosti nema,nemam razlog da hejtujem ,iskreno mi je cak i zao i zato sve manje i obilazim i komentarisem teme vezano za AMD.
Verovao ili ne tako je!
P.S.I ono sto je najbitnije jos nismo videli taj CPU zaista na delu i poredjenje sa BD u realnom radu

Tek onda mozemo da pricamo o pravom skoku jer kao sto rekoh
razlika je mizerna u odnosu na BD a proslo je jace od godinu dana..
P.PS.Nije 300 eur vec 250-260 i ne zaboravi da za Visheru mora i dobra ploca sa kvalitetnim komponentama na naponskoj sekciji i jos jedna stvar,socket dosta trpi takodje..Gori prijatelju sve!
4.8 Ghz ali na vodi