Dok sa druge strane moze biti u pitanju klasicni marketinski placebo tipa tresla se gora, rodio se.....malo veci patuljak. ?!?
Tesko, L3 fizicki zauzima dosta prostora, prostor koji im je potreban za veliki broj shadera na IGP.@kosta:
Nema to veze sa Srbijom. Svi smo mi u go*nima a tad se ne kupuju stvari koje ti ne trebaju. A CPU/MB/RAM/GPU se menjaju kad te zažuljaju stari.
Najveći ***** koji sam toliko puta ponovio u prošlosti je kupovina robe za koju ne znam TAČNO za šta mi treba i kako tačno da ju za to iskoristim.
Robu ne treba kupovati sve dok nemaš SVE šta će na nju da sedne ( pre svega SW) i da onda samo sklopiš stvar, potreošiš par nedelja na detaljno testiranje i pustiš u pogon.
Te stvari jako brzo stare. Ako se muvaš samo 6 meseci, kad ju ti pustiš u pogon, vani će biti već sledeća generacija. Fino je pratiti ih kao što nišaniš u pokretnu metu- uvek nišaniš "unapred" i planiraš kupovinu i praviš poređenja dosta pre nego što do toga dođe. Kupovina robe tek tako pošto je nova, je po mom iskustvu čisto bacanje para.
Još nešto oko Trinityja- bilo bi fino da se pojavi naslednik koji bi imao bar malo L3....
^bio je u pravu i za ivy i grejanje, i za keplera... i za mnogo toga.
Evo danas se pojavila jedna VRLO interesantna analiza sajta VR-Zone o razlozima zbog čega toliko kasni Trinity i Vishera:
http://vr-zone.com/articles/better-...-not-piledriver-to-be-the-saviour-/17020.html
Obavezno pročitajte, po meni ovo itekako ima smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari