Rajax
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.01.2011
- Poena
- 170
Sto da ga smanjim vidis u cpu-z da je napon (core voltage)na 6 jezgara i pri full opterecenju 1.296v a TDP 161w?Smanji napon na 1.46v
Sto da ga smanjim vidis u cpu-z da je napon (core voltage)na 6 jezgara i pri full opterecenju 1.296v a TDP 161w?Smanji napon na 1.46v
Sada sam probao 960Tx6 klok 3.60GHz oba venta na megisi u turbo modu(jedan se vrti na 890 a drugi 920rmp),otvorena stranica na kucistu,temp u sobi 23 stepena.U idle modu temperatura procesora 37 stepeni a u full loadu cak 64 stepena. i to pred kraj prvog kruga linx-a
![]()
Na +12v grani je mali napon , samo 11.13v . Ili je napajanje slabo ili je oslabljeno .
@Steam koju plocu su ti dali u zamenu?
Ups, sad videh, Gigashit.![]()
@tema
Sve jedno, 11.60 je isto malo. Meni je 12v grana uvek iznad 12v.
Iz biosa naravno. Core unlocker ima samo opcije enable i disable. Kad stavim enable, ugasi se komp pa se podigne najnormalnije i pise i dalje x4 960T, a u biosu imam opcije da ugasim/upalim samo 4 jezgra. cudo ne otkljuca on to pa makar i ne ispravno?Jel ti to preko biosa ili iz OSa radiš? Jesi stavio core unlocker na auto ili manual? Probaj manual ako nisi i aktiviraj ih posebno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari