Yojinbo ti je objasnio sta znaci ''neoptimizovano smece'', ili blaze receno katastrofalan port. Igra koja sa grafikom od 400e ne moze da izbaci 1% min 75 fps-a je bas to, katastrofalan port. Igru sam igrao na PS4, nisam ljubitelj takvog tipa ali verujem da je zanimljiva. Nazvao sam je ''neoptimizovano smece'' jer nista revolucionarno ne donosi po pitanju grafike, cime bi moglo da se opravda nizak fps i sta vec. Za razliku od recimo Crysis-a, koji je bio neoptimizovan, ali je zato grafika za ono vreme bila nesto nevidjeno, makar sto se igara na PC-u tice, i bas zbog katastrofalnog porta, situacija sa drajverima ne treba da bude vezana za jednu igru, koju sve vreme spominjes.
Moj kum je slicnog misljenja kao i ti, ima PS4 a i odlican PC, i isto sam mu rekao, probao kod njega i rekao da je PC port neoptimizovano smece, a ima 2700x, 1070, sto bi za FHD trebalo da bude vise nego dovoljno, makar za 60fps-a, sto nije slucaj, ili da budem precizniji, nije bio slucaj u trenutku kada sam je probao. Sto se ostalih elemenata igre tice, verujem ti na rec da je genijalna.
Nijednom nisam uvredio tebe kao clana foruma, vec tvorce igre, koji su odradili los posao, samo kako bi sto pre zaradili novac, sto opet nije nista cudno. Nadam se da si iste podrzao kupovinom igre, i da svojim stavom hoces da opravdas utrosen novac na lose portovanu igru.