Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mt/s + Corsair Light Enhacement Kit
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
Za NastyB
Ta dva ventilatora na vrhu okreni da ti izbacuju vruc vazduh.
Mnogo je pet da ubacuju a samo jedan da izbacuje.
Probao. Oba da izvlače. Jedan da uvlači, jedan da izvlači. Bolje hlađenje ovako. Bar tako kaže CPUID HW Monitor Pro.
Ono što me fascinira je razlika između 1060 i 5700XT u nekim potpuno neobjašnjivim stvarima. Pre 4-5 meseci sam uzeo jeftini 27" full HD IPS Dell-ov monitor. Šta god da sam radio slika je uvek bila nekako "isprana". Ne znam kako to da objasnim - crna je bila više svetlotamno siva, kontrast nikako nisam mogao da podesim da bude dobar, jednostavno sam bio poprilično razočaran monitorom. Dok nisam stavio novu grafičku. Kao da je monitor "prodisao". Crna je sada "normalno IPS" crna, kontrast je odličan, a boje su toliko zasićenije da to ne mogu da opišem. Ne samo u igrama, filmovi, serije, fotografije - sve je mnogo "izraženije" i lepše za gledanje. Da li to ima veze sa HDMI-jem ili nečim drugim ne znam, ali sam se na nekim mestima u RDR2 iznenađivao koje boje su neke stvari (Arturov gunslinger coat mi je bio tako bled da je izgledao kao krem boja. Sad kad sam video da je svetlo braon, mnogo mi lepše deluje.).
Ne znam šta je u pitanju, ali razlika je očigledna.
Poslednja izmena: