Hm.da nije Gigabyte nesto tu zasrao... :trust:
Evo ovde sam otvorio temu za ovu problematiku kako je crko
http://www.bench-market.com/forum/showthread.php?p=1583879#post1583879
Nema nikakve veze sto CPU nije BE,ja licno ne verujem u njihovo "probiranje" procesora,mislim da je to obican marketinski trik.Doduse ,mozda u pocetku,kada se predstavlja serija ali posle tesk*** i ti si malo preterivao,ne B.E. cpu si OC na 3.3G...
Pa rekao je da je napon bio 1.4V,sto nije nista Posebno.Cini mi se da je Najj sve odradio kako treba,nesto je drugo poslo po zlu a ja tipujem na plocu.pitam li se samo koji si napon bio stavio za vcore???...zato se uvek pre oca treba raspitati sta da oceskujes i koji je max oc na vazduhu ,vodenom,tecnom azotu,bas da ne bi preterao s OCom
Nema nikakve veze sto CPU nije BE,ja licno ne verujem u njihovo "probiranje" procesora,mislim da je to obican marketinski trik.Doduse ,mozda u pocetku,kada se predstavlja serija ali posle teskd kada sam kupio CPU iz potpisa jos vise sam ubedjen u to,jedina prednost je otkljucan mnozilac a sam procesor se ne istice po OC mogucnostima u odnosu na Brisbane G2 koji su zakljucani u startu.Dzaba sto win bootuje na 3.4GHz kada zeljenu stabilnost imam tek na 3.16GHz(letos sam morao jos nize da spustam radni takt jer CPU brljavi na temp i ispod 60C).Znaci,BE,nonBE,isti djavo...
Pa rekao je da je napon bio 1.4V,sto nije nista Posebno.Cini mi se da je Najj sve odradio kako treba,nesto je drugo poslo po zlu a ja tipujem na plocu.
Temperatura je bila jegro1 51c jegro2 54c 3319MHz odradio 60 minuta orthosa saceko malo restartovo komp i vise ga nisam mogao upaliti. Lepo uzmem povadim sve iz kompa skinem kuler a procesor se zalepio za onu plastiku na socetu jedva sam ga izvadio, kad sam ga izvadio otpade osam pinova sa njega verovatno se odlemili od temperature.
Mozda je slagala ploca ali ovaj procesor po AMD-u moze da izdrzi 70c nije mogla ploca slagati 16c.
Pogotovu sto je bio otveren prozor a napolju bilo hladno jos plus dve osmice duvale u kuler od procesora. Kuler je sa tri hitpipe-a.
Pa izgleda da je Gigabite poceo bas da fushari..Graf.kartice mu se greju i losije su od konkurencije, ploce (AMD)daju nenormalne napone i pale proc.
Za izbegavanje..
Steta za garanciju, zovi pitaj za svaki slucaj... Nego jel zna neko kako i jel moze da se digne multiplier preko 16x na 6400+ BE?
Pa izgleda da je Gigabite poceo bas da fushari..Graf.kartice mu se greju i losije su od konkurencije, ploce (AMD)daju nenormalne napone i pale proc.
Za izbegavanje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari