Šta je novo?

AMD Athlon II X2 i Phenom II X2

Nije on skup u odnosu na performanse, skup je 6000+ koji dosta zaostaje za njim, a kosta ~250 din manje, a pojavio se na trzistu pre Isusa.

Znači nije skup samo zato što je nov u prodaji. :d
Kada se "Kuma" pojavila u prodavnicama beše 7500 din, a sada je oko 5200 din. I ovaj će tako.

Zavisi od poteza intela. Kuma je gadjala da bude povoljniji od E5200, tako da je cena pratila, ovi gadjaju malo vise, ali nije iskljuceno da ce padati, ako intel spusti precenjene E8xxx i E7xxx...

Ajde ako neko od vas ima/koristi After Effects neka provrti ovaj bench. Zahvaljujem.

550be sa otkljucanih 4 jezgara je kao 955be pa ti sad potrazi testove i pogledaj razliku

Ja sam poslusao savete i kupio 550BE i ne mogu da verujem koliko sam dobio za novac koji sam dao!!! Ploca mi je - ne znam da li ima jeftinija(55e) GA-720D-US3 ali sam ja prezadovoljan performansama. Igre mi lete kako rade, sta da kazem. Zahvaljujem se svima koji su me savetovali na ovoj temi a i na temi u kojoj sam trazio savet za kupovinu ploce i CPU-a. Ne znam da li sam ikada napravio ovako dobru kupovinu, rekao bih da je bolja i od kombinacije Burton 2500+ i NF-7S u svoje vreme. Jos ako naletim na CPU kome cu moci da otkljucam jos 2 jezgra :D .....

Ako visha sila dozvoli [tj. Chuck Norris], veceras i ja dobijam isti kombo kao i Kir Janja :D

Ja sam poslusao savete i kupio 550BE i ne mogu da verujem koliko sam dobio za novac koji sam dao!!! Ploca mi je - ne znam da li ima jeftinija(55e) GA-720D-US3 ali sam ja prezadovoljan performansama. Igre mi lete kako rade, sta da kazem. Zahvaljujem se svima koji su me savetovali na ovoj temi a i na temi u kojoj sam trazio savet za kupovinu ploce i CPU-a. Ne znam da li sam ikada napravio ovako dobru kupovinu, rekao bih da je bolja i od kombinacije Burton 2500+ i NF-7S u svoje vreme. Jos ako naletim na CPU kome cu moci da otkljucam jos 2 jezgra :D .....

drago mi je da si zadovoljan tj prezadovoljan...na koliko si ga clock-ovao(ako si)?

U zdravlju da te služi :)

Otkud znaš da nisi dobio cpu koji može da se otključa? ;)

Naravno sa tom pločom nećeš moći ali sa nekom drugom...

U zdravlju da te služi :)

Otkud znaš da nisi dobio cpu koji može da se otključa? ;)

Naravno sa tom pločom nećeš moći ali sa nekom drugom...

Naravno da moze sa tom plocom otkljucati ako su ispravna jezgra!
Zasto bi je ja uzimao za X3 720be @X4???
Procesljaj temu o ovoj ploci pa ces da vidis :p :wave:

edit: zorz se juce zezao za superPi, sta se palite ;)

Poslednja izmena:
Hmm nisam znao da može i ta ploča da otključava, to je stvarno smešna cena onda dobru matičnu i cpu.

A mislim da je zorz bio ozbiljan ;)

ta ploca nema acc? kako se onda otkljuca?

Ima, samo se malo drugacije zove!
Pogledaj u ovom trejdu imas link ka sajtu gde je odradjen kompletan review te ploce cak su i BIOS odradili super i na njoj su otkljucali X3 720...!

Koji batch je najbolji za otkljuchavanje? Znam da se pominjalo ovde ali sad mi se sve izmeshalo u glavi i ne mogu vise da chitam.

Hvala, hvala, nisam ga jos klokovao a jezgra su mu defektna :( . Poterao sam ih ali sys nece da se butuje, tako da su bas defektna :( . Inace batch je 0920(koji se ne otkljucava u 90% slucajeva ako ne i vise) :( , no naletecu na neku drugu seriju kada bude stigla tako da se ne sekiram :) .

Poslednja izmena:
0920.... najezim se kad vidim te brojke :D u svakom slucaju imas sjajan proci, slobodno ga stavim na 3.6 bez dizanja voltaže i uživaj :wave:

Moje prve impresije sa 550BE su takođe odlične, a prešao sam sa X2 4400 @3.2GHz i mem na 900 i kusur - već na default 3.1 i mem na 800 se oseća razlika, kome je bitan superPi, skinuo je sa 30s na oko 22s, dok je 3DMark05 skočio nešto manje od 3000 poena, sa 16600 na 19400 pri identičnim podešavanjima. Danas ću se poigrati da vidim dokle će da dogura, ali je već sad sve vidljivo živahnije u odnosu na pritegnut stari X2. U svakom slučaju, fin proc za 85-90e. Otključavanje nisam ni razmatrao za sad dok sam na AM2 ploči.

:,,:

Nazad
Vrh Dno