Znači nije skup samo zato što je nov u prodaji. :d
Kada se "Kuma" pojavila u prodavnicama beše 7500 din, a sada je oko 5200 din. I ovaj će tako.
a X2 550 sa 4 jezgra da li je bolji od E8xxx?![]()
nadam se da je ovo sarkazam na zorzov post od juce.Naravno da nije, superpi ce ti pokazati :banana:
nadam se da je ovo sarkazam na zorzov post od juce.
x2 550 je i sa dva jezgra u vecini slucajeva bolji od e8400
Ja sam poslusao savete i kupio 550BE i ne mogu da verujem koliko sam dobio za novac koji sam dao!!! Ploca mi je - ne znam da li ima jeftinija(55e) GA-720D-US3 ali sam ja prezadovoljan performansama. Igre mi lete kako rade, sta da kazem. Zahvaljujem se svima koji su me savetovali na ovoj temi a i na temi u kojoj sam trazio savet za kupovinu ploce i CPU-a. Ne znam da li sam ikada napravio ovako dobru kupovinu, rekao bih da je bolja i od kombinacije Burton 2500+ i NF-7S u svoje vreme. Jos ako naletim na CPU kome cu moci da otkljucam jos 2 jezgra.....
U zdravlju da te služiJa sam poslusao savete i kupio 550BE i ne mogu da verujem koliko sam dobio za novac koji sam dao!!! Ploca mi je - ne znam da li ima jeftinija(55e) GA-720D-US3 ali sam ja prezadovoljan performansama. Igre mi lete kako rade, sta da kazem. Zahvaljujem se svima koji su me savetovali na ovoj temi a i na temi u kojoj sam trazio savet za kupovinu ploce i CPU-a. Ne znam da li sam ikada napravio ovako dobru kupovinu, rekao bih da je bolja i od kombinacije Burton 2500+ i NF-7S u svoje vreme. Jos ako naletim na CPU kome cu moci da otkljucam jos 2 jezgra.....
U zdravlju da te služi
Otkud znaš da nisi dobio cpu koji može da se otključa?
Naravno sa tom pločom nećeš moći ali sa nekom drugom...
ta ploca nema acc? kako se onda otkljuca?
moze pomoc? nemam vremena za 19 strana da gledam
ako mislis na ovo
http://www.scribd.com/doc/13850954/M720PHENOM2
pise mi da ne mogu da vidim dokument
moze pomoc? nemam vremena za 19 strana da gledam
ako mislis na ovo
http://www.scribd.com/doc/13850954/M720PHENOM2
pise mi da ne mogu da vidim dokument
0920.... najezim se kad vidim te brojkeu svakom slucaju imas sjajan proci, slobodno ga stavim na 3.6 bez dizanja voltaže i uživaj :wave:
jel znaš koji ti je batch procesora?
ma šta je to za tebeSta da radim sa tolikom brzinom?
Sta da radim sa tolikom brzinom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari