Kupice DC procesor na 3ghz da bi igrao matore igre, daj molim te
Ako ces da overklokujes masinu, definitivno i bez ikakvog laganja 6320. Da ne pricamo o tome sto u slucaju overklokinga dati za AMD procesor vise od 90 € je van pameti.Koji je od ova dva procesora bolji?Hocu da kupim,ali neznam koji od ta dva.Namena:igranje igrica:type:
Ja nigde nisam reko da sa multithreaded aplikaciajma moze bilo koji dvojezgarni procesor da bude brzi to bi tek bilo smesnio, ali ti kao da nevidis ili nezelis da vidis neke stvri, covek koji je otvorio ovu temu postavio je pitanje koji je procesor bolji za igrenje AMD 6000 vs C2D e6320 i ja razmisljam u tom pravcu a ne u pravcu multithreaded aplikaciaja i performansi u tim uslovima, to je neka druga prica, poredjenjem E2140 i Phenoma 9500 u testu koji je svemirac radio dolazi se do zakljucka da je E2140 brzi ili isti u vecini testova od Phenoma 9500 pri maksimalnim klokovima za svaki dan, e sad nigde nije navedeno na kojim je to klokovima radio ali pouzdano znam da nije gurao E2140 preko 3000mhz sto u sustini nije mnogo ni bitno dali je 3300 ili 3000mhz jer grafiki zahtevne igre jako malo boduju klok procesora dok recimo Doom 3, Quake 4 sto je u sustini isto umeju da cene veci klok boljim performansama.
I sta reci na kraju coveku koji se dvoumi sta da kupi, dali treba da razmislja uopste o AMD procesorima a hoce da igra igrice, odgovor je NE i to je to.
..sto ako se koristi aplikacija sa propisnom podrskom za QC,nije tacno uopste(jer bi ga PC [email protected] odrao bez obizra na takt PentE)Evo na benchu je odradjen test AMD i Intel procesora ali zasebno, bila bi bruka da su uradjeni u jednom testu, kako to da maleni 2140 moze da bude brzi i to dosta brzi u skoro svim igrackim testovim a prilicno brzi u video kompresiji, skoro brzi i od Phenoma 9500 i to neverujem da je u testu E2140 bio kloknut na 3400mhz.
I sta reci na kraju coveku koji se dvoumi sta da kupi, dali treba da razmislja uopste o AMD procesorima a hoce da igra igrice, odgovor je NE i to je to.
Ti to pokusavas da me *****avas i pravis budalo od mene, ja tebe nisam pocenjivao ninakoji nacin pazi sta pises i kom kontestu koristi reci, mozemo razgovarati na drugi nacin ako ti to vise odgovara a neverujem da ce ti odgovarati, ja nepricam kojesta i nemas pravo da podcenjujes moja saznaja prostackim komentarima, ja ono sto znam nisam pokupio po nekim forumima vec iz licnog iskustva a priznaces da je to mnogo boje od bilo kakvog citanaj i piskaranj po stranim forumim a bez da si bilo sta od tog hardvera imao u rukam a kamoli da si imao mogucnosti da ga licno istestiras. Tvoji komentari govore da neznam sta radim, nepoznajes me i neznas cime se bavim, to sto se nefrljam strucnim terminama u onome o cemu pisem neznaci da neznam sta pisem i sta radim jednostavno pokusavam da na sto jednostavniji nacin iznesem neka svoja saznanja i misljenja tako da svako moze da razume.
I nisam preso sa teme na temu samo sam pomenu da cu istestirati Phenoma 9500 sto se tice aplikacija koje koriste vise jezgara kao sto su recimo programi za rendering i animaciju, kao sto sam vec uradio sa E8400, znaci ralno sta moze taj procesor a ne testiranjem u sintetickim testovima koji ponekad mogu da omanu i to debelo da omanu sto se tice realnih aplikacija i realne primene procesora. Meni su ta saznanja potrebna jer imam jako puno zahtevnih musterija koji cesto kupuju skup hardver, informacije sa neta su cesto jako nepouzdane tako da bi me jako skupo kostalo da krajnjem korisniku koji ostavi 2000e za hardver dam pogresnu ili povrsnu informaciju, u prevodu sklopljena konfiguracija i prateci softver mora da rade bas onako kako smo to dogovorili pre sklapanja posla i tu nema *****avanja i mesta za graske, kako se dosad njie desilo da sam pogresio i imao nezadovoljne stranke tako verujem da znam sta pricam, mada ponekad covek moze i da se zezne ma koliko bio siguran da je ono sto je radio i probao bilo merodavno i tacno, ipak je to hardver problemi koji se javljaju u radu jako cesto mogu da budu nelogicni i samim tim i neresivi.
Tako da imam jednu jako dobronamernu molbu za tebe, ja verujem da imas dosta znanj ali ostavi mesta za to da mozda nisi upravu i presipitaj nekad sebe koliko mozes da budes siguran u ono sto napises i sta ti daje za pravo da tvrdis da je to istina i potrudi se da me zaobidjes sa podcenjivackim komentarima i opaskama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari