Nekoga ko sada kupuje ceo nov komp ili radi veći upgrade nikako ne bi razumeo ukoliko bi kupio AMD...
Intel i samo Intel. Jedva čekam da zamenim sve ovo.
Vule je napisao(la):Nisam rekao da je "toliko" spor, ali mi se toliko sviđa onaj E8400 u kombinaciji sa nekom X38 (ili nekom boljom P35) pločom da je to strašno
Vule je napisao(la):Samo kažem, da sada kupujem nov komp u ovoj klasi u kojoj mi je ovaj, nikada ne bih uzeo na primer 4000+ i NF560, već E2160 i P35/P31. Platio bi malčice više, ali bi imao dosta bolje performanse. O jačim modelima da ne pričam, tu Intel odvaljuje 🙂
Zar i ti Vule? evo ako hocesh mozemo da se menjamo glavu za glavu (MB & CPU). bio sam i dao oglas da menjam.
:wave:
Neću MSI, nikada više 😀 A i neću sad ništa menjati, za koji mesec 🙂
@Wild Boy:
Ta kombinacija jeste skuplja, taman koliko je i bolja. Ovo teram zato što mi je bilo povoljno kada sam kupovao, uzeo sam prvo integraciju koja je u AMD slučaju bila bolja (X1250), sada sam kupio VGA i uzeo ploču bez integrisane grafike, nisam imao para da menjam i CPU i ploču sad, bilo mi je i komplikovano malo, ali prvom prilikom ću to da uradim 🙂
a sto ljeba vam mora svaka igra da se igra na full i na giga mega monitoru
@M_M
A sto se tice te preporuke za Q9450+P48, kad se taj izlazak ocekuje da ne govorimo o nekim normalnijim cenama?
Iskustvo 🙂
kod mene abit ip35 pro ceka wolfyja 🙂
A kad si pre 3 god imao A64 i onog EPoX-a? Sunce li ti nije bilo bolje od toga 😛
No sve u svemu ja iskreno vishe volim AMD nagovorishe me da pazarim Intela sa kojim sam zadovoljan, ali mi o5 neshto fali.
:wave:
sa malo slabijaim kartama vredi malo ga overklokovati na recimo 3800mhz, tu ce se primetiti razlika skok u performasama ali ako budes kupio ili vec imas 8800gt klok samog procesora u najzahtevnim igrama tipa Crysis neigra nikakvu ulogu neces dobiti niti jedan freim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari