Šta je novo?

AMD’s Next Gen x86 High Performance Core is Code Named “Ryzen”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Villy_Da_Man

Taj sa testa je plug&play, njemu kad sva jezgra rade ima turbo od 3800 i to veoma nestabilan sa naponom od 1.45, varira i dropa klok, katastrofa.

Opet pokazujes neznanje i jos si siguran u njega :)

Edit: i ne vidim kakve veze ima stok kuler od 1700x sa ovom pricom.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@ivanbass1

Sto ne odmoris malo?Buldozer je bio hit,sto bi rekli spot on sa cenom i performansama :d
Tema je vezna za novu arch. prestani da bez veze spamujes!

U sta se ovaj bench​ pretvori. Nekada si mogao da procitas i naucis nesto pametno od ljudi koji stvarno nesto znaju.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

@Villy_Da_Man

Taj sa testa je plug&play, njemu kad sva jezgra rade ima turbo od 3800 i to veoma nestabilan sa naponom od 1.45, varira i dropa klok, katastrofa.

Opet pokazujes neznanje i jos si siguran u njega :)

Edit: i ne vidim kakve veze ima stok kuler od 1700x sa ovom pricom.

U pravu si, izvini... FX 6300 (vishera :p ) je najbolji cpu za gaming. Svi lažu, ja lažem, benchmark.rs laže, lik na klipu od rAME laže. Rumunski testovi su zakon... Aj sad nešto o temi.

P.S.Prodajem 7700k i 1700x, dajem oba u zameni za fx 6300 uz moju doplatu. Kontakt pp

Poslednja izmena:
Cestitam, veoma kompleksno razmisljas i prosto se divim tvom nacinu razmisljanja.

Nazalost, moj zlatni primerak nije na prodaju i ne bih ga dao za 5 7700k i 7 1700x.
Srdacan pozdrav!

Ti na FX-6300, pre svega, nemas jezgra kao kod Intela, tako da nije ni moguce porediti njihovu iskoriscenost (1 FPU jedinica na dva modula). Tim pre sto sve radi kako treba govori u prilog mojoj tvrdnji. Pojavljuju se sve cesce ali jos uvek smo daleko od toga.
Pa neće biti baš tako kao što kažeš, pre će biti jedan, deljeni, FPU po modulu.

@ivanbass1

Sto ne odmoris malo?Buldozer je bio hit,sto bi rekli spot on sa cenom i performansama :d
Tema je vezna za novu arch. prestani da bez veze spamujes!
Ja da se odmorim?

Nista netacno nisam napisao niti sam zapoceo ovu raspravu.

Smorili ste!

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Cestitam, veoma kompleksno razmisljas i prosto se divim tvom nacinu razmisljanja.

Nazalost, moj zlatni primerak nije na prodaju i ne bih ga dao za 5 7700k i 7 1700x.
Srdacan pozdrav!

Kad pre nakupi skoro dve hiljade poruka za 11 meseci. Ajd sad u ćoše na kukuruz da razmisliš dobro pre nego napišeš neku poruku.

Pre svake poruke sam razmislio dobro pre nego sto sam je napisao, ne brini [emoji14]

Edit:
Da, bench laze, jer je radjen na stock.
Video laze jer je takodje radjen na stock.
Ti si cpu testirao nedelju dana verovatno na stock, tako da i to ispada iz opticaja.

Poslednja izmena:
Polomi zamalo ploču lik...

Zato mu bio onaj ubrus papir iza njega....

Vidimi ja nesto ne stima u temi... Cesto se pominju neka piva, cak padaju i ubedjivanja da umesto jednog se otvori dva... I na kraju krece rasprava oko toliko ne bitnih stvari zbog konzumiranja piva... :d Dakle gospodo, bilo bi lepo da se ne raspravljate oko budjavih stvari i da dajte to pivo nekome kome ne udara u glavu, barem ne od toliko male kolicine xD :D

Kod magyara na oglasima su 3500, 4000, 6000 din povoljnije cene nego u radnji kod "pobednika", redom od najslabijeg do najjačeg Ryzena.

AMD RYZEN 7 1800X kod madjara 540 evra(67.000 dinara).

AMD RYZEN 7 1800X u winwin i emmi 73.000 dinara.

Eto, stigli i madjari, brzi su. Jos nije ni izasao vec u ponudi

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

Malo li je, za te pare upada neki solidan vazdusni tower :D

Jos da se znaju cene ploca. U E***u ce verovatno znati koje i pošto od utorka.

Ima i kod madjara , 81 evra najjeftinija AMD Ryzen ploca ASROCK AB350M-HDV.

Ima i kod madjara , 81 evra najjeftinija AMD Ryzen ploca ASROCK AB350M-HDV.

Oduzeti racunar tom koji na nju stavi neki od RyZen 7 procesora. Je l` moze neko da mi objasni sta se desava sa drajverima, ASrock na sajtu nudi za sve Windowse od 7 pa na gore? Gledam Linusa na tom dogadjaju, testira masine a na njima Windows 8. Bice stvarno pesma ako RyZen bude podrzavao i Windowse 7 i 8.1

Oduzeti racunar tom koji na nju stavi neki od RyZen 7 procesora. Je l` moze neko da mi objasni sta se desava sa drajverima, ASrock na sajtu nudi za sve Windowse od 7 pa na gore? Gledam Linusa na tom dogadjaju, testira masine a na njima Windows 8. Bice stvarno pesma ako RyZen bude podrzavao i Windowse 7 i 8.1
Zasto? Ako nece da Oc-a za 620e (1800x+taj AsRock) ima 4GHz, ako hoce da Oc-a za 622e (1700+Hero) mozda nema 4GHz [emoji14]

Verovatno ce biti i Win7. Nema ni za Kaby i Skylake podrska za Win7, pa se lako integrisu drajveri u instalacioni iso i problem resen.

Radi cak i XP sa tom forom. :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

evo na kupujem prodajem vec 350e 1700 sto je po meni ok cena, mada sacekacu jos da vidim sta se desava sa 1600 i da li ce da bidnu i bez kulera posto mi je plan da odradim custom xD a i jos nema neka ponuda ITX ploca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno