- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Svaka cast intelu, obesmislio je svoju i3 liniju![]()
Steta sto nisu obesmislili pre 2-3 godine. Taman bi obesmislili i sve od AMD-a (osim FX 8).
Svaka cast intelu, obesmislio je svoju i3 liniju![]()
Ostoja, daje normalne napone, to 0.6v je nrki bag. Temp doduse je veci problem, aisuite jedini cita i to pitanje jel dobro, deluje validno, ali hwmonitor itd ne citaju nista jos uvek. Cekamo update.
Sto ne verujes ?
@Villy_Da_Man
Taj sa testa je plug&play, njemu kad sva jezgra rade ima turbo od 3800 i to veoma nestabilan sa naponom od 1.45, varira i dropa klok, katastrofa.
Opet pokazujes neznanje i jos si siguran u njega
Edit: i ne vidim kakve veze ima stok kuler od 1700x sa ovom pricom.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pa neće biti baš tako kao što kažeš, pre će biti jedan, deljeni, FPU po modulu.Ti na FX-6300, pre svega, nemas jezgra kao kod Intela, tako da nije ni moguce porediti njihovu iskoriscenost (1 FPU jedinica na dva modula). Tim pre sto sve radi kako treba govori u prilog mojoj tvrdnji. Pojavljuju se sve cesce ali jos uvek smo daleko od toga.
Ja da se odmorim?@ivanbass1
Sto ne odmoris malo?Buldozer je bio hit,sto bi rekli spot on sa cenom i performansama :d
Tema je vezna za novu arch. prestani da bez veze spamujes!
Kad pre nakupi skoro dve hiljade poruka za 11 meseci. Ajd sad u ćoše na kukuruz da razmisliš dobro pre nego napišeš neku poruku.Cestitam, veoma kompleksno razmisljas i prosto se divim tvom nacinu razmisljanja.
Nazalost, moj zlatni primerak nije na prodaju i ne bih ga dao za 5 7700k i 7 1700x.
Srdacan pozdrav!
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ima da osedim dok on sklopi sve.https://m.twitch.tv/elmnator
Ryzen build live
Polomi zamalo ploču lik...
Ima i kod madjara , 81 evra najjeftinija AMD Ryzen ploca ASROCK AB350M-HDV.
Zasto? Ako nece da Oc-a za 620e (1800x+taj AsRock) ima 4GHz, ako hoce da Oc-a za 622e (1700+Hero) mozda nema 4GHz [emoji14]Oduzeti racunar tom koji na nju stavi neki od RyZen 7 procesora. Je l` moze neko da mi objasni sta se desava sa drajverima, ASrock na sajtu nudi za sve Windowse od 7 pa na gore? Gledam Linusa na tom dogadjaju, testira masine a na njima Windows 8. Bice stvarno pesma ako RyZen bude podrzavao i Windowse 7 i 8.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari