NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Definisi "pokida". 10-20℅ bolje performanse nisu "kidanje".Da, prognoziram da će 7700K da pokida novi 4/8 AMD.
Šta je tu problem?
Definisi "pokida". 10-20℅ bolje performanse nisu "kidanje".Da, prognoziram da će 7700K da pokida novi 4/8 AMD.
Šta je tu problem?
Ljudi,opustite se,otvorite pivo,intel je konacno dobio pravu konkurenciju,cene ce ici dole,koliko toliko,ali opet to je za nas plus,za sve neverne tome-sacekajte testove,sve ce vam biti jasno,ja sam video dovoljno![]()
Strašno! Čim budem finansijski mogao kupujem Ryzen! Svejedno kako!
Ja sam vala vcrs otvorio 4kom domace proizvodnje,tako da...go for itJa sam pivo otvorio pre citanja ovog posta, jel to znaci da treba da otvorim jos jedno?
Ja verujem da ce ebay biti pun zenova kad se ljudi razocaraju jer ne pise intel na njima (ako je tacno da su rasprodali sve sto imali za pre-order)![]()
Ja vala ne smem da pijem dok overclockujem. :d
OS?Nekoj sa 480A snage pri 125C radne temperature![]()
ASUS VI Crosshair Hero![]()
Drmni bar jedno,bice nize tempJa vala ne smem da pijem dok overclockujem. :d
Trenutno najbolji overkloker na svetu mi je potvrdio da bez pica ne moze da se klokuje, drugi na svetu je pio zajedno sa nama kada smo klokovali, tako da to tvoje ne pije vodu.Ja vala ne smem da pijem dok overclockujem. :d
Meni oce, procesoru tesko![]()
Ja vala ne smem da pijem dok overclockujem. :d
To da slucajno ne bi zaboravio kuler da montiras a CPU prolazi prime na 5 GHz?![]()
Trenutno najbolji overkloker na svetu mi je potvrdio da bez pica ne moze da se klokuje, drugi na svetu je pio zajedno sa nama kada smo klokovali, tako da to tvoje ne pije vodu.![]()
Nadam se po ovim novim cenama![]()
Tako nesto. Ostane mi dole plastika itd :d Mozda ja vidim na ekranu 60C, kad ono 80C.
@Kosta
x265 je uvrsten u bateriju testova, kao i x264, toliko o encode-u. Gledali smo da sa 2-3 testa pokrijemo svaku bransu.
Ocigledno nisi razumeo posto si ostavio onako bezvezan komentar.
Gore sam vec objasnio, nemam nameru da se ponavljam a da li ce nesto biti opravdana kupovina to je valjda individualna stvar?
Treba da se postuje svaciji stav i nacin razmisljanja a ne da se osudjuje. Nisam to od tebe ocekivao zaista.
Stice se utisak da ako ne overclockujes cpu on kao da ne vredi, nije upotrebljiv itd...Uslov za kupovinu 8c/16T procesora je integrisana kartica
Uslov za kupovinu 8c/16T procesora je klok iznad 4.7ghz
Sta je sljedeci uslov da bude ispod 300e?
back to realnost, koji 8c/16r ima integrisanu grafiku, koji je sposoban ici iznad 4.7ghz, ja ga nesto nisam vidio...
Stice se utisak da ako ne overclockujes cpu on kao da ne vredi, nije upotrebljiv itd...
Dal je tako...
Sent from mTalk aka Craptalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari