D 

Britanska funta je 145 dinara pa racunajte.
7700k je sada u Amerikama oko 10% jeftiniji nego u Evropi, ne mora da znaci da ce R7 1700 biti 500+, nego ako intel obori cene Kaby Lake eto i7 za siroke narodne mase.
Da li si uračunao porez koji se ne iskazuje na cenama u US?7700k je sada u Amerikama oko 10% jeftiniji nego u Evropi, ne mora da znaci da ce R7 1700 biti 500+, nego ako intel obori cene Kaby Lake eto i7 za siroke narodne mase.
Da li si uračunao porez koji se ne iskazuje na cenama u US?

A mislis da te na win7 ne spijuniraju?
Cena je bez poreza, sa Newegg-a: "Within the United States, Newegg.com charges tax on orders shipping to California, Indiana, New Jersey and Tennessee only"Da li si uračunao porez koji se ne iskazuje na cenama u US?
Na 7mici može da se isključi Error reporting samo, ostalo je mažda da a možda i ne. Error reporting takođe šalje registraciju pa to može da napravi probleme ilegalcima mada se MS nešto mnogo i ne trudi.Pitaj koga hoces na ovom forumu W7 je potpuno siguranjedini MSov OS koji vredi, i steta sto Zen nece moci na W7 ...
Cena je bez poreza, sa Newegg-a: "Within the United States, Newegg.com charges tax on orders shipping to California, Indiana, New Jersey and Tennessee only"
7700k je sada u Amerikama oko 10% jeftiniji nego u Evropi, ne mora da znaci da ce R7 1700 biti 500+, nego ako intel obori cene Kaby Lake eto i7 za siroke narodne mase.
nesto kao kada gledas Rocco Sifredija i pitas se sto i ti ne mozes isto tako
Pa zar nije bilo price da ce ryzen podrzavati win7 uz neke dodatne drivere?
AMD je potvrdio da će raditi sa Win7 ali da neće podržavati sve opcije / instrukcije / mogućnosti.
AMD je potvrdio da će raditi sa Win7 ali da neće podržavati sve opcije / instrukcije / mogućnosti.
@poopBot hm, pre ce biti pitanje ko jos koristi Linux ili OSX ?
Ne znam da li sam i ja pametan ali igram i igrice : )Pametni i radni ljudi kojima komp ne sluzi za igrice i trolovanje po domacim forumima
Pametni i radni ljudi kojima komp ne sluzi za igrice i trolovanje po domacim forumima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari