D
Britanska funta je 145 dinara pa racunajte.
7700k je sada u Amerikama oko 10% jeftiniji nego u Evropi, ne mora da znaci da ce R7 1700 biti 500+, nego ako intel obori cene Kaby Lake eto i7 za siroke narodne mase.
Da li si uračunao porez koji se ne iskazuje na cenama u US?7700k je sada u Amerikama oko 10% jeftiniji nego u Evropi, ne mora da znaci da ce R7 1700 biti 500+, nego ako intel obori cene Kaby Lake eto i7 za siroke narodne mase.
Da li si uračunao porez koji se ne iskazuje na cenama u US?
A mislis da te na win7 ne spijuniraju?![]()
Cena je bez poreza, sa Newegg-a: "Within the United States, Newegg.com charges tax on orders shipping to California, Indiana, New Jersey and Tennessee only"Da li si uračunao porez koji se ne iskazuje na cenama u US?
Na 7mici može da se isključi Error reporting samo, ostalo je mažda da a možda i ne. Error reporting takođe šalje registraciju pa to može da napravi probleme ilegalcima mada se MS nešto mnogo i ne trudi.Pitaj koga hoces na ovom forumu W7 je potpuno siguranjedini MSov OS koji vredi, i steta sto Zen nece moci na W7 ...
Cena je bez poreza, sa Newegg-a: "Within the United States, Newegg.com charges tax on orders shipping to California, Indiana, New Jersey and Tennessee only"
7700k je sada u Amerikama oko 10% jeftiniji nego u Evropi, ne mora da znaci da ce R7 1700 biti 500+, nego ako intel obori cene Kaby Lake eto i7 za siroke narodne mase.
nesto kao kada gledas Rocco Sifredija i pitas se sto i ti ne mozes isto tako![]()
Pa zar nije bilo price da ce ryzen podrzavati win7 uz neke dodatne drivere?
AMD je potvrdio da će raditi sa Win7 ali da neće podržavati sve opcije / instrukcije / mogućnosti.
AMD je potvrdio da će raditi sa Win7 ali da neće podržavati sve opcije / instrukcije / mogućnosti.
@poopBot hm, pre ce biti pitanje ko jos koristi Linux ili OSX ?![]()
Ne znam da li sam i ja pametan ali igram i igrice : )Pametni i radni ljudi kojima komp ne sluzi za igrice i trolovanje po domacim forumima![]()
Pametni i radni ljudi kojima komp ne sluzi za igrice i trolovanje po domacim forumima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari