U pravu si, ali poredjenje ima smisla do momenta dok jedan od njih ne moze da dostigne takt drugog, dalje je samo poredjenje cene i max performansi do kojih neko od njih za date pare moze stici.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Naravno da ima, upali MP ponekad![]()
Ovu pricu slusam od 2013, FX8350 vs 3770 i eto 4god posle u koliko igara je brzi FX? A sta sa onim esports koje nisu optimizovane. Pristup ne lipsi magarce do zelene trave.
U CPU Cinebenchu FX8350 na 4Ghz nije brži od i7-3770 na 3.4Ghz. Ne može biti brži ni u igrama, a tek ne u slabo optimizovanim. Ja nisam išao na 8 ni na 4/8 cpu pa ni ne zagovaram da neko uzme ono što mu nije potrebno i čeka da postane potrebno. Samo na osnovu toga što konzole dobijaju sve više upotrebljivih jezgara, što rast cpu clocka usporava iz generacije u generaciju procesora i što stiže Ryzen da sa više jezgara bije Intela, usudio sam se da pomislim da će i igre bolje ispratiti to.
Ne znam da li znas, ali Cinebench je pravljen u Intel compileru. Cak je FTC optuzivao Intel da namerno preko compilera srozava performanse konkurenciji.
Unfortunately, now that AMD has clarified its position, gamers remain at a crossroads: Upgrading a Windows 7 PC with a Ryzen CPU—but without proper drivers—seems like cutting off one’s nose to spite Microsoft’s face.
Kuku lele i amd hoce da nas spijunira.![]()
AMD je kriv što nema podršku za win 7 čime bi omogućio nama izbor da nas ne špijuniraju![]()
AMD je kriv što nema podršku za win 7 čime bi omogućio nama izbor da nas ne špijuniraju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari