Šta je novo?

Amazon Fire TV

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pored Netfly i CinemaHQ, još jedna preporuka za Stremflix. Ovog puta bez live programa 🤣
Od provajdera izabrati TMDB (english).
Što se prevoda tiče, tokom emitovanja, ući na captions i izabrati srpski. Ako ga ne ponudi automatski, spustiti "kursor" do opensubtitles i izabrati koji vam je po volji.

Flix Vision
Može se naći na FireStickHacks stranici.
Podržava debrid servise, ne i torbox 😃
Proverio par novijih naslova, dostupni naši prevodi.
Live tv u rangu sa CinemaHQ, ako ne i bolji, šljaka pink sve u šesnaest 🤣
To je to ljudi, kad krenu da gase postojeće -idemo u lov na druge 😃
Izdvojio bih SportzX koji je stvarno bez konkurencije. Ovo ostalo, manje više sličnog kvaliteta i sadržaja.

Jel samo meni Defender prijavljuje virus na Flix Fision.apk ?

Obzirom na live TV i adult kategorije nije isključeno 😃 Imaju svoj discord server pa možeš pročešljati pre eventualne instalacije..
Evo šta kažu:
#FAQS REGARDING PLAY PROTECT

Is FlixVision Safe?
FlixVision is 100% safe with no viruses or malware.

Why am I seeing a notification when downloading the file that it has viruses?
This is because the signing certificate of the App has been flagged by big companies like Google. When we let our unsigned APK run through VirusTotal for instance, it detects no viruses because our code doesn't contain any malware. But as soon as we sign the APK, it detects a virus.

Do you have an explanation for the above?
```Yes. The first thing you as a user need to know is that there are so many pirated copies of our App out there. People reverse engineer our App, add their code, and publish them. Now, if one of them has a virus, then all Apps that are 90% identical (like the original) becomes also suspicious as the algorithm thinks they are all copies. This is why you should never use a pirated/modded version or use it at your own risk. We checked a few mod versions of our App in VirusTotal and more viruses popped out while only one virus was "detected" for the original APK.

Da rezimiramo, virus total kaže 29 detekcija što je poprilično visoka cifra. Neću se oslanjati na "garanciju" developera, već ide na deinstalaciju.
@Sone1983 hvala na "signalu" 😃
Netfly, skyshowtime i CinemaHQ pokazuju ispod 5 detekcija i ne bi trebalo da predstavljaju opasnost. Sportsfire, Streamfire i SportzX čiste u potpunosti.

Ima li ko narodnu verziju AtvTools da posalje na PP a da mu radi, najbolja verzija, 1.3. Sve koje skinem i instaliram imaju neku gresku gde se odmah po pokretanju zatvore

Ima li ko narodnu verziju AtvTools da posalje na PP a da mu radi, najbolja verzija, 1.3. Sve koje skinem i instaliram imaju neku gresku gde se odmah po pokretanju zatvore
Da li si pre instalacije odradio USB debugging u Developer Options inače neće da radi. Tako je na box i TV uređaju valjda je tako i ovde

Sad sam opet nesto cackao, pojma nemam sta, i proradilo, svasta. Dao si mi ideju da procackam po developer opcijama samo sto ja nemam pojma sad sta sam radio 😀

Nazad
Vrh Dno