Šta je novo?

Amazon Fire TV

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Стигла коцка треће генерације. У наредном периоду примарни бокс.
Инсталирај projectivy launcher, али и после 3,5 сата пробавања свега и свачега са ВИ (укључујући и ADB команде), нисам успео да се притиском на хоум тастер даљинца позива PL. Зезнуо сам се што сам у једном тренутку желевши да проверим да ли сам на рутеру онемогућио приступ ажурирању коцке, покренуо и успешно одрадио исту.
Али добро... Коцка ради супер, велика ствар јесте та што има USB улаз па је могуће одрадити инсталацију са флеша свега што вам је потребно. А може се користити ES File Explorer или сличан програм који омогућава FTP приступ боксу, па се жељени .apk могу пребацити и на тај начин.
kupio ili dobio na review?
Ako si uzeo gde i za koliko?
Kada je bio prime day, bila je na odlicnom popustu, ali preko posrednika bi me i tako ispala bas puno, tipa 14.000 i to je bilo prosle godine, bas je puno u odnosu na mi box koji pusta sve sto sam mu dao iako mi je kocka 2 neprezaljena ljubav.

Добио на поклон од другара. Половна. Он има и шилд и гуглетов бокс (како се већ зове & презива) па му се појавио један уређај као вишак.

Што се тиче рецензије - нисам сигуран колико би интересантна данас била рецензија бокса који се појавио пре 3,5 године. Можда нешто око лаунчера. А бокс је ипак још увек одлична куповина, можда и боља од шилда јер има и AV1 кодек. Додуше... Убија га амазон (као и све остале своје уређаје) са блокирањима свега и свачега.

Nazad
Vrh Dno