Hajde što nisam našao aplikaciju da skinem, ali još veći blam je što postoji na fire store-u
Nema ništa i dalje mesecima,kad će se smilovati iz Yettela ko zna?Da li je mozda neko uspeo da instalira Yettel TV na Fire Stick?
imas opciju manuelnog dodavanja.Pozdrav ljudi potrebna mi je pomoc danas sam uzeo Fire Stick 4k Max 2gen i imam problem kada treba da odaberem marku TV-a nema marke televizora koju ja koristim Favorit odabrao sam no brand listed opciju i ne mogu da koristim on/off dugme kao ni volume up/down sta mi je ciniti?
Fora je sto kada sam radio setup nisam pronasao marku Tv-a i nije htelo od pocetka da radi ni jedno ni drugo, pokusao sam da dodam drugi daljinski al nece, gledao sam po netu sta i kako probao sam da odaberem ir profil i ni jedan nije pomogoa al nista vadio sam baterije cak itd nista....imas opciju manuelnog dodavanja.
on proba razne kombinacije i neka proradi. onda probas da li i ostali rade jer moze da se desi da samo volume radi, a on/off ne.
imas fazon 3 potencijalne i jedna ce imati sve sto ti treba
Vratio daljinski ali i dalje ne radi on/off i volume up/downUradih i ovo al sad daljinski nece da radi uopste kad pritisnem on/off dugme samo blinka kao zuto narandzasto.....
Al imam preko telefona aplikaciju za daljinski pa mogu nekako da radim
Ukljuceno je vecUkljuci i HDMIcec ako nisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari