*Update:"Crk'o" jos jedan MAX jutros, posle godinu i par meseci. Samo Fire logo...🤣
Ja nisam apsolutno nista cackao,bukvalno sve fabricki sto se sw tice.Да ли су ови што им је цркавао користили фабрички систем, или су петљали и гасили сервисе, мењали лаунчер и сл? Технички Фајр Стик је сасвим солидан, не греје се, делује квалитетно, лепо и стабилно ради па не видим разлог да цркава тек тако. Ја сам оба моја проследио даље, па мислио да узмем опет један на попусту да имам за путовања...
Na osnovu toga što mi je kroz ruke prošlo desetak fajerstikova i koliko znam, sem jednog, svi rade bez problema. Od dva obična mi stika koja sam posedovao, oba su imala problem sa pregrevanjem i odatle moje mišljenje. Rekao sam verujem, u smislu pretpostavljam, a ne - znam sigurno.Na osnovnu čega veruješ? Ko kaže da nije problem sa krš eMMC čipom i/ili sa firmware?
Kindle Paperwhite 5 čitači im masovno bootloop-uju, a tu niko ne blokira reklame i čačka mečku. Već zabode prilikom OS reboot i ćao. A OS se zapuca i tera te na force reboot posle prostog dodavanja knjige 😂
Što se mene tiče, nije to ni malo opraštajući stav, nego neću valjda da se akam sa vraćanjem u USA zbog 35 USD. Dakle nedostatak alternative, a ne mirenje sa potencijalnim kvarom....I ne slažem se za generalno previše opraštajućim stavom ovde na temi "jeftino je šta ima veze ako crkne kupiću drugi"...
Da,4k obican sam uzeo sa tim daljincem.Imao si 4K običan sa daljinskim desno? Koliko znam on ide uz Max samo, imao sam i običan 4K ranije i došao je sa ovim levo. Nema neke razlike, dodatni tasteri i gospođa Alexa se ofarbala u plavo, nije više crnka... 😁
Meni se desilo da daljinski i sprava zajedno brljave i sami luduju, menjaju kanale, YT koči, otvara aplikacije, bukvalno kao da je neko preuzeo kontrolu nad stickom. Ubih se dok sam provalio da je razlog što sam povezao BT slušalice sa tv-om koji je preko arc HDMI vezan sa stickom na kojem je bio aktivan home theater u kombinaciji sa Alexom🤪Мени данас црче даљински од штапића 4К. И то пред крај снимања рецензије. Срећом сам инсталирао Fire TV апликацију на телефон, тако да сам могао да завршим.
Једноставно, поче 2-3х да тражи да се упари даљинац са штапићем. Посумњао сам на батерије, па их замених, али сам проверио старе и биле су на 1,45V. После тога поче и да у раду прекида, а био сам на 2 м од уређаја. Онда је уследело прво закуцавање о зид, а потом и канта 😁
Док не набавим други користићу G10S BT.
Brate ne brljavio stick posle ovoga 😅 izgubio sam posle prve opisane konekcijeMeni se desilo da daljinski i sprava zajedno brljave i sami luduju, menjaju kanale, YT koči, otvara aplikacije, bukvalno kao da je neko preuzeo kontrolu nad stickom. Ubih se dok sam provalio da je razlog što sam povezao BT slušalice sa tv-om koji je preko arc HDMI vezan sa stickom na kojem je bio aktivan home theater u kombinaciji sa Alexom🤪
Kad sam raspario slušalice i tv, vratilo se u normalu. U toj konfiguraciji inače zvuk sa tv takođe ide preko Alexe pa je tu nastala neka dupla bt veza koja je napravila havariju, ludilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari