Koja ti je verzija OS?Kako instaliratii Orion tv smart aplikaciju na Fire stick 4k?I da li može ona ne smart tv EON (za tablete, mobilne telefone) aplikacija da se instalira ili mora da se gleda preko brovzera?Ako mora preko brovzera može li preporuka za neki preko kojeg će moći sigurno da se gleda?Ne znam da li može Opera na Fire stick?Pojavio mi se i jedan tako reći problemčić.Kupio sam Fire stick 4k običan prošle godine.Nisam ga koristio sigurno 6 meseci juče ga upalim uradim apdejt i sada mi ga uredno prijavljuje kao 4k max 🙂.Ne znam da nisu nešto pobrljavili oko samog apdejta.
Хвала за инфо, заиста екстра повољно. Наручих један, да имам за путовања. 🙂Na Amazon.de moze da se kupi obican 4K za 22e
preko nekoga ili si lično u DE?Хвала за инфо, заиста екстра повољно. Наручих један, да имам за путовања. 🙂
Jedine dve aplikacije koje vrede a možeš da ih instaliraš na Firestick su Kodi i Stremio i rade savršeno. Nekima je to sasvim dovoljno i ne koriste više nijednu drugu aplikaciju. Takođe ako imaš wifi 6 dobićeš i mnogo brži i stabilniji internet.Dobih na poklon 4k Max. Koristim LG webos tv, od app na tv-u imam netflix, plex, eon, eventualno bih možda deezer i hbo max. Prošao sam poslednjih 15-20 strana i video par stvari koje treba da uradim, da ne uključujem na usb od tv-a i da instaliram downloader, ali se razmišljam da li mi to treba uopšte? Da li imate neku preporuku šta od app mogu da instaliram dodatno i da li stvarno vrede cimanja oko toga?
Takođe, da li postoji način da se ubiju update-ovi, da ne bi amazon nešto pokvario ako već radi kako treba? Možda da se blokira pristup nekim serverima?
EDIT: Koliko videh, 4 dugmeta za prečice se mogu remapirati? Da bude ovih par programa koji meni najviše trebaju?
forum.benchmark.rs
forum.benchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari