https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360006143714-How-to-set-up-OpenVPN-client-on-Android-
Pa kucam u Downloader, na browser kucam..A gde ti ukucavas google nalog? Meni prvo to nije jasno, u neku APP (ott navigator recimo) ?
Ott navigator i odmah izadje da se preuzme preko google play-a i kad idemo na preuzmi pojavi se prijava za google nalogPa kucam u Downloader, na browser kucam..
Zar ti prijatelji koji su ti preporucili nisu rekli da firestick nema google prodavnicu? To je amazonov uredjaj i nigde se ne unosi google nalog. Ukucaj u downloader ott navogator pro apk, udji na prvi link i skini ga.Pa kucam u Downloader, na browser kucam..
Ott navigator i odmah izadje da se preuzme preko google play-a i kad idemo na preuzmi pojavi se prijava za google nalog
ftv cube, ne radi. isto kao kod tebe, azurirala se sama, reinstall sa njihovog store ne pomaze.Da li vam radi HBO Max na Fire Sticku?
Izgleda da se app apdejtovao, loading screen je drugaciji, sada je plavi ekran na kome pise Max, ali ne mogu da udjem u app uopste, stoji 'Something went wrong'....
Probao sam reinstall, isti problem i dalje... any ideas?
Obrisi MAX aplikaciju i instaliraj HBO MAX 53.20 sa ovog linka. Ja sam to odradio prosle nedjelje i radi bez problemaDa li vam radi HBO Max na Fire Sticku?
Izgleda da se app apdejtovao, loading screen je drugaciji, sada je plavi ekran na kome pise Max, ali ne mogu da udjem u app uopste, stoji 'Something went wrong'....
Probao sam reinstall, isti problem i dalje... any ideas?
ja sam na poljskoj i sam se azuriraoOvo se desava samo ako vam je nalog podesen na americki region, ko je na nekoj eu zemlji/srbija hbo i nema u app store-u pa se nece ni update-ovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari