Šta je novo?

Amazon Fire TV

Jasno, videli smo u nedelju uveče.

Da li je neko dobio pominjani novi firmver i da li se ispostavilo kao tačno da nema više sajdlouda?

Joj druze.. Ma secam se ja svega vec sam mislio da ima nesto novo povodom toga a ti samo pitas jel probao ko. Ja bih probao ali se petljao nesto i blokiram update, zadnji put kad sam radio bio neki mali update, posle njega sve radilo bez problema. Siguran sam da ce s ejaviit neko ako se to desi, ne treba lupati glavu, ako bas hoces blokiraj update (ako vec nisi).

Eon 4.0 radi kako treba na sticku? Ima li uopšte korisnih novina?

Da li je neko nabavljao zamenske daljince za fire tv sa aliexpressa, porucio bih jedan samo zbog onih volume dugmića, podržani su unazad mnogi modeli osim onih orvih generacija fire tv i fire stickova. A ocene na samom sajtu su vrlo šture

Firestickovi trenutno na akciji u Njemaćke.
4K Max = 44,99 Ojra.

Poslednja izmena:
I Cube ima za 80 . Pasce to jos :)

Da prijavim da DualSense kontroler lepo radi sa 4K MAX. Jedino što su X i O "obrnuti": X je potvrda, O je "nazad". Navigacija radi besprekorno i sa DPad i sa levom analogijom.

Snažno preporučujem da se u RetroArch odmah podesi kombinacija tastera za vraćanje iz igre/emulatora u RA meni (npr. share + menu), inače ćete se smoriti kao morž. Čim takneš, da prostiš, FS daljinski, DualSense se "odjavi" kao kontroler u RA Slot 1 i mošsejebeš. Ako ga ručno vratiš u slot 1 mesto daljinskog, samo si zabo i daljinski u RA.
Pomaže samo Houm batn, pa ručno stopiranje RA aplikacije. Aleksa, plej "Ko je sprštio baka-Joku na džadu" (Sad song all night long).

kada gledam netflix na FS 4k desava mi se da na jednom tv (smart) kasni ton za slikom pa malo izgleda bzv dok gledam....isti film pustim na drugi obican tv (lcd samsung) i nema problema.....da li treba nesto da se podesi na tom smart tv ili moze biti do interneta? (posto se FS kaci na razlcit net na jednom i na drugom tv)

U podesavanjima imas opciju Display&Sounds->Audio->AV sync tuning...tu mozes da podesis blaga odstupanja zvuka od slike, ali ovo važi ako taj problem imas generalno, ako je vezan samo za Netflix, probaj neki drugi apk da instaliras, neku stariju verziju aplikacije
Ja sam imao slicam problem, ne secam se tacno za koju app, ali na kraju sam morao factory reset nazalost 😅 ali jesam resio problem

Iptv sam probao al sa nekim free listama i radi ok, eon radi perfektno, supernova nije optimizovana za tv (prebacio app sa telefona i sve ne razvučeno), iris nisam probao.

Iris funkcioniše na firesticku odlicno, isto kao na drugom android boxu, tipa eon box. Jedino sto app nema u appstoru vec mora da se sideload-uje

U podesavanjima imas opciju Display&Sounds->Audio->AV sync tuning...tu mozes da podesis blaga odstupanja zvuka od slike, ali ovo važi ako taj problem imas generalno, ako je vezan samo za Netflix, probaj neki drugi apk da instaliras, neku stariju verziju aplikacije
Ja sam imao slicam problem, ne secam se tacno za koju app, ali na kraju sam morao factory reset nazalost 😅 ali jesam resio problem
Problem je takav da kući sve radi super (sbb net i lcd samsung) a na poslu kasni malo (supernova net i smart tv )

ima li neko HBO GO verziju koji radi. Meni radilo do juce normalno sad javlja Please update a ne daje mi iz aplikacije da ga updejtam. Trenutno imam ovu verziju
eu.hbogo.androidtv.production_515247

ima li neko HBO GO verziju koji radi. Meni radilo do juce normalno sad javlja Please update a ne daje mi iz aplikacije da ga updejtam. Trenutno imam ovu verziju
eu.hbogo.androidtv.production_515247
Meni se isto desilo, pa sam instalirao verziju sa ovog tvog linka i sada radi...

Čudan problem sa fire tv 4k max, da juče mi je radio stream sa dlna, a danas jednostavno prestao. Jel se dešavalo nekome?

Android telefon, radi normalno ako idem samo preko tv-a (tv je pametni). Znaci nije do servera.

Nazad
Vrh Dno