shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
kudikamo upotrebljivija aplikacija od iris.go
Čim bude neki malo gledaniji prenos biće obe Android aplikacije podjednako "upotrebljive"
kudikamo upotrebljivija aplikacija od iris.go
Jutros odgledah klip na yt u kom se govori da je amazon izbacivanjem novog apdejta poceo da blokira instaliranje aplikacija koje nisu iz njihove prodavnice... Jel neko naleteo na tako nesto?
Ne sećaš se da si sam odgovorio na takav post?Za sad nista, ne verujem da ce to i raditi, to ne radi niko, moze biti pucanj sebi u koleno jer im je store jako mrsav.
Ja sam povezivao bezicne jbl slusalice, sve funkcionise super, bez seckanja ili zaostajanja. Sto se tice veze, bas sam zadovoljanJel kačio neko bt zvučnike? Kakav je kvalitet zvuka?
Problem je takav da kući sve radi super (sbb net i lcd samsung) a na poslu kasni malo (supernova net i smart tv )U podesavanjima imas opciju Display&Sounds->Audio->AV sync tuning...tu mozes da podesis blaga odstupanja zvuka od slike, ali ovo važi ako taj problem imas generalno, ako je vezan samo za Netflix, probaj neki drugi apk da instaliras, neku stariju verziju aplikacije
Ja sam imao slicam problem, ne secam se tacno za koju app, ali na kraju sam morao factory reset nazalost 😅 ali jesam resio problem
Meni se isto desilo, pa sam instalirao verziju sa ovog tvog linka i sada radi...ima li neko HBO GO verziju koji radi. Meni radilo do juce normalno sad javlja Please update a ne daje mi iz aplikacije da ga updejtam. Trenutno imam ovu verziju
eu.hbogo.androidtv.production_515247
Na cemu ti je dlna server. Ako je windows zna da nakon nekog updatea zabudaliČudan problem sa fire tv 4k max, da juče mi je radio stream sa dlna, a danas jednostavno prestao. Jel se dešavalo nekome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari